marime text:

Operatiune de salvare contra cronometru! Cei patru tineri inghititi de lacul Razelm ar putea fi in viata

Sunt aproape 20 de ore de cand nu se mai stie nimic de soarta a patru tineri disparuti in apele lacului Razelm, din Tulcea. Scafandrii si pompierii, ajutati de un echipaj care survoleaza zona cu elicopterul, nu renunta la operatiune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sunt convinsi ca cei patru ar mai putea avea sanse sa fie in viata. Erau impreuna cu un alt prieten cand barca lor s-a rasturnat si doar el a reusit sa inoate pana la mal si sa dea alarma.

Intial, in barca se aflau sase tineri care au plecat duminica dupa amiaza din localitatea Lunca spre statiunea Gura Portitei. Unul dintre ei, un barbat, a ramas acolo pentru ca si-ar fi gasit un loc de munca.

Seara, la intoarcere in barca au mai ramas doua fete si trei baieti. Cand mai aveau in jur de doi kilometri pana la mal, o furtuna puternica iscata din senin a rasturnat ambarcatiunea.

Potrivit supravietuitorului, niciunul dintre ei nu purta vesta de salvare. El a avut noroc pentru ca s-a agatat de un bidon si asa a reusit sa inoate pana la mal, de unde a dat alarma.

Toata noaptea pompierii si localnicii au cautat in zona in care s-a rasturnat ambarcatiunea, insa nici urma de cei patru disparuti.

La aceasta ora zona este survolata si de un elicopter cu care salvatorii spera sa-i gaseasca pe tineri. Scafandrii spun ca apa nu este rece si inca mai existe sanse de supravietuire pentru cei patru, asa ca nu-si pierd speranta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu