marime text:

Teroare fara de sfarsit pentru japonezi. Cutremur de 7,1 pe scara Richter in arhipelagul nipon!

Se intimpla la nicio luna de cand Tara Soarelui Rasare a trecut prin cel mai mare dezastru natural din istorie. Pe 11 martie, un cutremur de 9 grade a zguduit arhipelagul. In urma, au ramas mii de morti si spaima ca centrala nucleara de la Fukushima va ceda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cutremurul s-a produs in Pacific, la 40 de kilmetri adancime si tot la 40 de kilometri distanta de tarmul prefecturii Miyagi, devastata deja de valul seismic din 11 martie. Cosmarul localnicilor insa abia acum incepe, indiferent daca vor fi loviti sau nu de tsunami. In plus, este noapte.

Daca nu este cea mai puternica, este cu siguranta printre cele mai mari replici dupa cutremurul din 11 martie. Compania TEPCO a declarat ca ii evacueaza pe muncitorii de la centralele nucleare Fukushima, Daiichi si Daini.

Asta, in conditiile in care echipele de interventie abia reusisera sa opreasca scurgerile de apa contaminata, in Pacific si in panza freatica de sub centrala Fukushima. Muncitorii au plecat si nimeni nu stie daca nu au aparut noi fisuri la reactoarele avariate ale complexului atomic.

Odata cu japonezii, frica disperarea au revenit si in sufletele romanilor care au ales sa ramana acolo dupa tripla catastrofa de luna trecuta.

Specialistii nostri in fizica pamantului invita la calm.

Chiar si asa, toti care sunt acum acolo se tem ca tragedia din martie se va repeta. Dincolo de numarul urias al victimelor, exista inca o jumatate de milion de sinistrati, care depind complet de ajutoarele guvernamentale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu