marime text:

Adjunctul Jandarmeriei Romane, acuzat ca a facut angajari ilegale

Adjunctul Inspectoratului General al Jandarmeriei, general de brigada Gheorghe Nicolaie Rugina, este cercetat de Consiliul de Judecata pentru ca ar fi facut angajari ilegale in Jandarmerie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai exact, Gheorghe Rugina ar fi dat derogari pentru trei persoane ca sa poata castiga concursul pentru un post de contabil, unul de jurist si unul de purtator de cuvant la Braila.

Cele trei persoane nu indeplineau toate criteriile cerute de lege pentru ocuparea posturilor respective. Aceste lucruri au iesit la iveala in urma unor verificari facute de corpul de control al Ministerului de Interne.

Traian Igas, a sesizat si Parchetul General pentru a face cercetari pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuGheorghe (2011-01-18 09:39:17)
Dnul Rugina mai are o nepoata angajata si in Harghita care in decurs de cateva luni dupa ce a fost angajata din sursa externa ca subofiter a devenit ofiter al Jandarmeriei cel mai probabil tot in urma unor derogari
raspunde »
marius (2011-01-04 03:55:28)
Numai 3? Sa fim seriosi toate joburile care intra in categoria de angajat la stat , sunt pe pile si relatii!! In politie pentru un loc sigur in caz de promovare la academie , jandarmerie ,functionar public , in primarii(cel mai des nepotismele) etc etc etc etc etc!
raspunde »