marime text:

Acuzat de rude ca are o relatie cu propria sora, un tanar de 21 de ani si-a pus capat zilelor!

Datoriile, dar si gura lumii l-au determinat pe un tanar din Pitesti sa-si incheie socotelile cu viata. Si-a pus capat zilelor in apartamentul in care statea cu chirie, lasand si un bilet in care isi explica gestul. Trupul neinsufletit a fost gasit de sora lui, cu care rudele banuiau ca are o relatie nefireasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Nu mai pot sa rezist, mi-e din ce in ce mai rau, datorii peste datorii, nu mai pot, nu am cum sa platesc decat asa... nu am pe nimeni pe lumea asta, m-ati parasit toti. Vreau sa merg la Dumnezeu sa-i spun durerea mea. Doar eu stiu cat de incarcat e sufletul meu. Stiu ce fac, dar nu am de ales", a lasat baiatul scris pe o foaie de hartie, inainte sa-si puna capat zilelor. L-a gasit sora lui, cu trei ani mai mare, si a chemat imediat ajutor.

Cei doi frati s-au mutat impreuna cu chirie, dupa ce matusa lor a incercat sa-i desparta pentru ca, spune ea, ar fi sesizat un comportament nepotrivit la ei.

Politistii n-au niciun dubiu ca baiatul de 21 de ani si-a pus singur capat zilelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu