marime text:

Accidente tragice in munti! Doua femei si-au pierdut viata

Pe munte, un pas gresit poate insemna moartea si o pot pati si alpinisti cu experienta, cum a fost cazul bucurestencei care a murit aseara in Bucegi dupa ce a alunecat pe un petec de iarba.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia si-a pierdut viata aseara, dupa ce a cazut 200 de metri in gol, pe Valea Alba. Colegul care o insotea spune ca femeia a alunecat pe un petec de iarba. Salvamontistii ii vor cauta trupul in aceasta dimineata.
 
Si mai multe riscuri si-a asumat o turista, tot din Bucuresti, care a plecat fara echipament prin Muntii Fagaras si a cazut in gol. Bucuresteanca de 55 de ani plecase cu prietenii mai sus de Balea Lac, spre Saua Caprei. La intoarcere, s-au abatut putin de la traseul marcat.
 
Turista a calcat pe o pojghita de gheata, a alunecat si a cazut in gol aproximativ 200 de metri, printre stanci. Impactul a fost atat de puternic, incat femeia a murit pe loc spun salvamontistii care i-au recuperat trupul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu