marime text:

Accident infiorator intr-un service auto! Doi muncitori au fost striviti de un autobuz care a cazut peste ei

Un accident de munca dramatic s-a produs luni dupa-amiaza la Ludus, unde un autobuz s-a pravalit peste doi barbati care se aflau sub el. Voiau sa-i verifice sistemul de franare, cand unul dintre cricurile folosite la ridicarea autobuzului a cedat sub greutatea de cateva tone. Ca prin minune, unul dintre barbati a reusit sa iasa singur de sub autobuz, insa celalalt a fost scos cu un buldozer.
Accident infiorator intr-un service auto! Doi muncitori au fost striviti de un autobuz care a cazut peste ei

Accidentul s-a petrecut intr-un atelier auto.Cei doi ridicasera autobuzul defect pe doua cricuri si li s-a parut ca este destul de stabil, astfel incat s-au strecurat sub el. Cand unul dintre cricuri s-a rupt, autobuzul s-a prabusit pe o parte, prinzandu-i dedesubt.

Un barbat in varsta de 44 de ani a fost strivit de masina, insa celalalt a scapat in mod miraculos.

Angajatii atelierului au ridicat masina cu ajutorul unui buldozer, insa barbatul ranit nu mai avea puls cand l-au
scos de acolo. Medicii SMURD au reusit pe moment o minune: l-au resuscitat pana cand l-au readus la viata, apoi l-au transportat la spital, la Targu Mures. Din pacate, barbatul e in coma si nu se stie daca va trece peste aceasta incercare.

Procurorii si inspectorii de la protectia muncii incearca sa se lamureasca de ce s-a rupt cricul si daca cei doi barbati au respectat toate normele. Deocamdata, inspectorii de munca au aflat ca omul ranit grav in acest accident nici macar nu era angajat la atelierul respectiv.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu