marime text:

Accident GROAZNIC - o teava i-a intrat 10 centimetri in craniu!

Accident ingrozitor in Covasna. Un barbat de 43 de ani a murit dupa ce o teava i-a perforat craniul. Colegii sai care il ajutasera sa repare un utilaj au inlemnit cand au vazut o piesa metalica zburand prin aer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.I-a intrat omului 10 centimetri prin caniu, dar nu l-a ucis pe loc. O ambulanta l-a preluat pe barbat si l-a dus urgent la Brasov.

Medicii l-au bagat imediat in operatie, dar din nefericire n-a supravietuit. Ochiul drept i-a fost distrus si avea mai multe rani interne.

Barbatul ranit incerca sa testeze un utilaj pe care tocmai il reparase, cand un telescop hidraulic s-a desprins din combina si, pentru ca era sub o presiune mare, l-a lovit pe mecanic drept in ochi.

Medicii de la Ambulanta Covasna s-au ingrozit si ei cand au vazut in ce stare era barbatul cand au ajuns langa el, dar cu toate acestea au reusit sa-l stabilizeze pana la spital. L-au dus insa direct la Brasov pentru ca acolo ar fi avut mai multe sanse sa fie ajutat decat la Covasna.

Barbatul lucra ca mecanic de peste 20 de ani, iar in ultimii 7 a fost angajat la firma la care s-a petrecut nenorocirea. Acasa il asteaptau doi copii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu