marime text:

A ramas cu cutitul infipt in piept pana la spital, pentru ca medicii de pe ambulanta nu au putut sa i-l scoata

Incercarea nebuneasca a unei femei de a-si lua viata cu un cutit i-a pus pe medicii din Baia Mare in fata unui caz extrem de complicat. Cand o ambulanta a ajuns la ea, salvatorii si-au dat seama ca nu pot sa miste nici macar cu cativa milimetri lama din pieptul ei, fara riscul unei hemoragii masive.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au transportat-o asa la spital si au dat-o direct pe mainile chirurgilor.

Femeia se afla si acum in sala de operatii, iar medicii spera ca vor reusi sa scoata cutitul din rana, fara sa atinga vreo artera importanta.

Lama are 25 de centimetri lungime si se pare ca i-ar fi perforat un plaman. Intre timp, politistii au inceput o ancheta ca sa afle ce s-a intamplat cu femeia.

Toate indiciile de pana acum duc catre o tentativa de sinucidere. Se pare ca era sub tratament pentru depresie. O supara faptul ca nu reusise sa-si intemeieze inca o familie pana la 44 de ani, iar singuratatea o macina zi de zi.

Vecinii povestesc ca ar mai fi incercat sa-si puna capat zilelor, iar in urma cu cateva luni a aparut dezbracata la biserica, semn ca nu judeca prea limpede.

A continuat insa sa munceasca la o croitorie din oras unde era contabila, pana acum, cand a incercat probabil sa isi curme din nou suferinta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu