marime text:

A pus benzina pe foc! Nebunia unui copil de 7 ani din Bacau!

Un copil de numai sapte ani din Bacau a ars ca o torta dupa ce fratele lui mai mare cu patru ani a turnat benzina in focul deasupra caruia se afla un cazan cu apa. Hainele baiatului s-au aprins instantaneu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama celor doi baieti spune ca i-a lasat singuri langa foc, doar cateva minute, cat a iesit din curte sa scoata apa din fantana de pe ulita.

A auzit tipetele celui mic si a alergat intr-un suflet. Copilul in varsta de sapte ani ardea, iar fratele sau, de 11 ani, era lesinat de spaima.

Femeia a gasit puterea sa puna mana pe o patura si sa stinga valvataia si a sunat apoi la salvare. Data fiind starea extrem de grava in care se afla, baiatul a fost trimis de urgenta la Iasi. Medicii se tem ca, pe langa arsurile grave de pe corp, i-au fost afectate si caile respiratorii. Urmatoarele ore vor fi critice pentru el.

Pe de alta parte, cei de la Directia Copilului vor incepe o ancheta pentru a stabili daca mama celor doi frati se face vinovata de cele intamplate. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu