marime text:

A plecat la furat si a murit sufocat! Cadavrul a fost descoperit abia dupa trei zile

Un tanar de 27 de ani, din Dambovita, a avut parte de o moarte cumplita: a sfarsit sufocat intr-o fantana si n-a stiut nimeni nimic de soarta lui, vreme de trei zile. Oamenii au crezut ca e plecat de acasa cu treburi, dar cand un vecin i-a gasit sapca si cutitul, lasate la gura fantanii, a inteles ca ceva nu e in regula.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Practic, tanarul nu avea ce sa caute in preajma putului, mai ales ca se afla pe proprietatea unui alt barbat din sat. Totusi, sapca si cutitul lasate langa fantana ii fac pe anchetatori sa creada ca victima nu avea intentii tocmai bune. Cel mai probabil, voia sa fure hidroforul aflat in fantana. Dar n-a mai apucat, pentru ca a ramas blocat in teava ingusta si s-a sufocat.

Pentru pompierii veniti sa-l scoata a fost o misiune foarte dificila. Patru ore s-au chinuit sa aduca la suprafata trupul tanarul care a sfarsit intr-un mod atat de sinistru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu