marime text:

A intrat si el in istorie! Un suporter a luat cea mai mare amenda din fotbalul romanesc

Amenda-record pe stadionul Cetate din Alba Iulia. Un suporter care a refuzat sa se legitimeze in fata jandarmilor a primit o amenda enorma: nici mai mult, nici mai putin de 500.000 de lei noi. Era sa cada jos cand a vazut acasa suma, pentru care ar trebui sa-si vanda casa, masina si probabil sa faca si un credit zdravan la banca. Jandarmeria refuza sa i-o anuleze.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul se afla in tribune, la meciul de fotbal dintre FC Unirea Alba Iulia si Universitatea Craiova. A intervenit cand prietenul lui a fost amendat de jandarmi pentru ca a injurat, iar oamenii legii i-au cerut si lui sa se legitimeze. Tanarul nostru le-a cerut jandarmilor sa se legitimeze ei inainte si s-a ales si el cu o amenda.

De fapt, suma care trebuia trecuta pe procesul verbal este de 500 de lei. Doar ca jandarmul care a completat documentul a gresit, iar tanarul n-a observat atunci, pe loc.

"Cred ca e cea mai mare amenda din istoria celor care sunt amendati pentru refuzul de a se legitima. M-am trezit cu o ameneda de 5 miliarde lei vechi.... M-am gandit cum pot sa fac rost de 2 miliarde jumatate lei vechi ca sa scap cu cat mai putin! O sa depun contestatie asupra procesului verbal care a fost intocmit. Cer practic anularea acestui proces verbal...", spune suporterul.

Lucrurile nu sunt insa asa de simple. Reprezentantii Jandarmeriei Alba spun insa ca ei nu pot anula procesul verbal, singura in masura sa faca asta fiind instanta.

"Cuantumul amenzii stabilite de agentul constatator a fost inscris pe procesul verbal in trei locuri, de doua ori bine, odata gresit. Este vorba de o eroare materiala care nu constituie un caz de nulitate absoluta a procesului verbal", afirma capitanul Ovidiu JURCOVET, purtatorul de cuvant al IJJ ALba.

Tribunalul urmeaza asadar sa decida cat are omul de platit. Si acesta nu este singurul lui necaz: in urmatoarele sase luni va vedea meciurile doar la televizor, pentru ca in urma conflictului cu jandarmii a primit si o interdictie de intrare pe stadion.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu