marime text:

A incercat sa treaca ilegal frontiera, ascunsa printre bagaje! Nu singura, cu fetita de 4 luni

O tanara de 20 de ani, din Republica Moldova, si fetita ei de doar patru luni, au fost gasite de vamesii din Punctul de Frontiera Albita, ascunse sub bagajele dintr-un autoturism condus de sotul femeii, in incercarea de a intra ilegal in Romania.
A incercat sa treaca ilegal frontiera, ascunsa printre bagaje! Nu singura, cu fetita de 4 luni
Sotul le-a spus autoritatilor vamale ca intentiona sa ajunga in Italia, impreuna cu familia, pentru ca in acea tara isi are locul de munca.
 
"In urma verificarilor, s-a constatat ca tanarul detine permis de sedere pentru a munci in Italia si, intrucat nu are o sedere continua de cel putin un an pe teritoriul Italiei, asa dupa cum a declarat, nu a avut posibilitatea de a obtine documentele necesare pentru a-si reintregi familia. In aceste conditii, a incercat sa-si duca ilegal in Italia atat sotia, cat si fetita lor, in varsta de patru luni”, a declarat, miercuri, Manuel Nacu, responsabil mass-media in cadrul IJPF Vaslui.
 
Politistii de frontiera vasluieni au intocmit dosar penal atat pe numele barbatului, pentru calauzire de persoane in scopul trecerii ilegale a frontierei de stat, cat si pe cel al sotiei acestuia, pentru tentativa de intrare in Romania prin trecere ilegala a frontierei de stat.
 
Dosarul a fost inaintat spre solutionare procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, in timp ce tanara de 20 de ani si fetita acesteia au fost intoarse in Republica Moldova.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu