marime text:

A incercat sa salveze un om de la inec, dar a fost chiar el inghitit de ape

O viata in schimbul alteia - asta a pretins duminica noapte destinul, cu o cruzime ce a infiorat zeci de bucuresteni. Un tanar, care peste doua luni si-ar fi strans copilul nou-nascut in brate, a pierit incercand sa scoata un barbat din raul Colentina.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-a vazut cand a cazut de pe mal si s-a grabit sa-i vina in ajutor, dar dupa ce l-a prins de mana, s-a prabusit el insusi in apa. Cel pe care voia sa-l smulga mortii a iesit singur, dar salvatorul cu suflet atat de mare a disparut in adanc.

Trupul tanarului de 27 de ani a fost gasit inert. Scafandrii l-au scos de sub Podul Colentina, unde era blocat la doi metri adancime. Medicii n-au pierdut nicio secunda si au incercat imediat sa-l resusciteze. In cele din urma, cu totii au inteles ca nu mai e nimic de facut.

Politistii au adunat duminica seara primele informatii: se pare ca tanarul, impreuna cu sotia, trecea pe pod, cand un pescar aflat pe mal a cazut in Colentina. A coborat sa il ajute, dar s-a dezechilibrat cumva si a ajuns si el in apa.

Barbatul care pescuia, in varsta de 51 de ani, a reusit sa ajunga singur pe mal. A primit cateva ingrijiri pe loc si a refuzat sa meaga la spital.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu