marime text:

A curs sange mult la Murfatlar. Macelarit de cutitele utilajului de macinat carbuni pe care-l reparase!

Un muncitor din Murfatlar a murit miercuri dimineata in chinuri groaznice strivit in cuva unei instalatii de macinat carbuni. Omul intrase in interiorul mecanismului blocat si incercase sa-l repare. Cand i-a dat de capat, le-a strigat colegilor lui ca pot sa-l reporneasca.   
A curs sange mult la Murfatlar. Macelarit de cutitele utilajului de macinat carbuni pe care-l reparase!

El nu a mai apucat sa iasa afara cand a fost actionat butonul. Colegii sai i-au auzit  tipetele disperate si abia atunci si-au dat seama ca omul a fost macelarit de cutitele care sfaramau carbunii. Accidentul s-a petrecut in incinta fabricii de creta din localitatea Murfaltar.

Medicii de la Ambulanta impreuna cu ceilalti muncitori au reusit sa-l scoata pe barbat din utilajul de macinat carbuni si au inceput imediat manevrele de resucitare, care nu au dat din pacate nici un rezultat. Trupul barbatului era practic zdrobit de la brau in jos, iar omul a murit din cauza hemoragiei puternice.

La fata locului au ajuns imediat criminalistii, dar si angajati de la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru a incepe cercetarile. Tragedia s-a petrecut in jurul orei 7 dimineata, la doar o ora dupa ce muncitorul intrase in tura.

Un bulgare de carbune ramasese blocat in cuva, iar omul a incercat  sa-l scoata. Nu se stie apoi de ce le-a strigat colegilor sa porneasca aparatul daca el inca nu iesise. Este posibil sa fi alunecat inapoi.

Barbatul lucra de sase ani ca operator utilaje. Era casatorit si avea sapte copii, dintre care doi minori. Inspectorii de munca si politistii incearca sa se lamureasca acum cui apartine vina acestui accident ingrozitor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu