marime text:

A ars de viu cu tot cu casa, dupa ce a adormit cu tigara aprinsa

Sfarsit neasteptat si crud pentru un barbat de 64 de ani din Arges. Patima lui pentru fumat i-a adus sfarsitul mai repede decat se astepta; a adormit cu o tigara aprinsa in gura si lucrurile din casa i-au luat foc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 64 de ani traia in saracie. Singurul lui venit era cel social care ii ajungea cel mult cateva zile. Nu avea alta bucurie mai mare in viata decat sa savureze seara o tigara si un pahar de tarie.

Asteptase cu multa nerabdare sa primeasca banii si imediat ce i-a luat de la primarie a dat fuga la birt de unde si-a cumparat mult doritele tigari si o sticla de alcool.

Acasa, in putina caldura a caminului saracacios, omul a uitat de neajunsuri, batranete si singuratate. A adormit visand la o viata buna, insa nu s-a mai trezit.

Singurul prieten al barbatului, care a refuzat sa plece din curtea plina de cenusa, este catelul care ii tinea companie in fiecare zi si noapte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu