marime text:

21 de ani de la executia sotilor Ceausescu. Fiul Valentin, printre nostalgicii regimului comunist

Ne place sau nu, ziua de 25 decembrie va ramane in istoria romanilor si printr-un episod dur. Desi au trecut mai bine de doua decenii, generatii intregi vor fi urmarite de imaginile sangeroase de la executia sotilor Ceausescu.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit unui sondaj recent, multi regreta ca fostul presedinte si sotia sa nu au avut parte de un proces decent. Iar sambata, zeci de nostalgici au tinut sa le aprinda o lumanare la mormant. Acolo a ajuns si Valentin Ceausescu. Vizibil marcat, acesta nu a scos niciun cuvant.

Din 1989 incoace, nostalgicii regimului trecut tin sa marcheze momentul executiei sotilor Ceausescu.

Anul acesta, pentru prima oara, li s-a alaturat si fiul cel mare al celor doi. Dupa un proces istovitor cu statul, abia in urma cu cateva saptamani, Valentin a reusit sa isi ingroape parintii impreuna intr-un cavou din cimitirul Ghencea Civil.

Alaturi de sotia si de fiica, Valentin Ceausescu a depus o coroana pe care sta scris mesajul "Cu dragoste si dor". Apoi i-a dus fratelui sau Nicu un buchet de flori.

Daca mostenitorii familiei Ceausescu au fost extrem de tacuti, nostalgicii si-au strigat regretele. Au venit cu documente inedite din vremuri apuse: ziare si fotografii extrem de importante pentru orice comunist.

Dupa aceasta comemorare inedita, comunistii si-au dat intalnire la mormant, pe 26 ianuarie, cand ar fi fost ziua lui Nicolae Ceausescu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu