marime text:

"Urmatoarele zile ne vor arata ce inseamna de fapt moartea lui Bin Laden" Crime Time Live Show

Ramasi fara lider, teroristii de la Al-Qaeda, pot fi mai periculosi ca oricand. Invitat in emisiunea Crime Time Live Show, analistul politic Dan Dungaciu crede ca urmatoarele zile vor fi decisive.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Teroristii de la Al-Qaeda au ramas fara lider. O lume intreaga se intreaba daca gruparea care a ingrozit lumea pe 11 septembrie 2001 va da o replica dupa asasinarea lui Osama bin Laden. Prezent in emisiunea Crime Time Live Show, analistul politic Dan Dungaciu crede ca urmatoarele zile vor fi decisive

Petre Roman crede ca lovitura nu este doar una morala, ci si una financiara pentru gruparea infiintata de Bin Laden, fiul unui miliardar saudit.

Fostul prim-ministru al Romaniei spune ca situatia tensionata din tari precum Bahrain sau Yemen nu va genera noi adepti ai terorismului, considerand ideologia lui Bin Laden, una depasita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariuroman gheorghita (2015-03-12 15:32:05)
te rog sa-mi spui unde pot sa gasesc toate video cu crimetime
raspunde »
Asd (2011-07-19 15:04:39)
Cand s-a dat publicitatii vestea ca Osama a fost omorat imediat a crescut moralul cetatenilor americani, a crescut dolarul si a scazut pretul petrolului. Dupa ce a fost facuta publica aceasta informatie , oficialilor americani le-a luat 3 zile ca sa ofere datele referitoare la asa zisa misiune de capturare/ucidere a lui Osama. Moartea lui Osama ben Laden va aduce multe consecinte , chiar mai grave decat asa zisa razbunare din partea Al Quida. Pana acum Ben Laden era intruchiparea terorismului si acest stereotip motiva multi cetateni americani sa se inroleze in armata americana si sa-si riste viata pe teatrele de operatiune. Gruparea pe care acesta o conduce/a este activa in multe state islamice , actionand independent . Fiecare avand un lider , Osama fiind liderul simbolic. Dupa 2-3 saptamani de la anuntarea uciderii lui Osama , in presa occidentala apare o dezvaluire a unui fost agent CIA , care spune ca Osama ar fi mort de acum 5 ani .
raspunde »
R@zv@n (2011-06-25 18:31:51)
la 04 : 15 dak va uitati sub osama, rapus de obama scrie mare si clar : " timp de 10 ani a fost vanat OBAMA. Bush a cerut capturarea lui "viu sau mort". "
raspunde »
mari (2011-05-04 10:17:09)
la 07:18 pana pe la 07:49 cum sa scrii asa ceva ma...."timp de 10 ani a fost vanat OBAMA????:))trist
raspunde »
mari (2011-05-04 10:08:13)
Oameni buni....ce scrie acolo??????????"TIMP DE 10 ANI A FOST VANAT OBAMA?????"nu pot sa cred:)))
raspunde »