EVER GREEN: Definitia violului in 1750 -  Stromeleagul  si taierea sa!
EVER GREEN: Definitia violului in 1750 - "Stromeleagul" si taierea sa!

In vremuri de demult, definitia violului era mult mai simpla iar pedeapsa aplicata probabil mult mai eficienta.

17011 vizionari
4 2011 13:50

Un tanar din Craiova care a picat bacalaureatul a fost transportat in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, dupa ce a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de la etajul al patrulea al blocului in care locuieste, el certandu-se cu parintii din cauza rezultatelor la examen.

(citeste toata stirea)
S-a impuscat in cap cu o arma de vanatoare, pentru ca a picat bacul! DRAMATIC. In loc sa dea bacul, s-a aruncat de la etajul 5! Terminase clasa a XII-a cu media 9,84! Tanar disparut de acasa, in plin examen de bacalaureat. Tatal i-a reprosat ca a cheltuit banii de meditatii
28 2011 16:57

Fara sa constientizeze ca e responsabila pentru doua suflete, o tanara insarcinata, din judetul Braila, a incercat sa se omoare. Sarcina ei ajunsese la patru luni si pana acum, toata lumea o vedea ca pe o femeie fericita si implinita, mai ales ca mai avea acasa o fetita pe care o ingrijea cu drag. 

(citeste continuarea)
"Barbatul visurilor oricarei femei" - si-a batut iubita pana i-a ucis copilul din pantece Un profesor renumit s-a sinucis cand a aflat ca boala de care suferea s-a agravat! O fata de 15 ani s-a sinucis de teama ca mama va afla ca este gravida! Fata de 15 ani gravida, dupa ce fratele ei a violat-o! Vezi explicatia halucinanta a mamei celor doi!