marime text:

Wesley Snipes si Lindsay Lohan in top 10 vedete ce au ajuns dupa gratii

Lindsay Lohan cu 90 de zile si Wesley Snipes cu 3 ani se numara printre vedetele condamnate la "vacanta" in spatele gratiilor.
Wesley Snipes si Lindsay Lohan in top 10 vedete ce au ajuns dupa gratii

1. Wesley Snipes - desi abia intrat in top, actorul din Blade conduce autoritar cu sentinta sa de 3 ani. Snipes va plati pentru ca ... n-a platit taxele la stat. Evaziunea fiscala i-a venit de hac lui Snipes.

2. Lil Kim - 1 an si 1 zi, aceasta a fost condamnarea primita de Lil Kim in 2005 dupa ce a mintit cu privire la implicarea unui prieten intr-o serie de impuscaturi.

3. T.I. - tot 1 an si 1 zi a fost nevoit sa stea in arest si rapperul T.I. pentru ca s-a gasit o mitraliera in posesia sa.

4. Lil' Wayne - fascinatia rapperilor pentru arme continua cu Lil Wayne, condamnat la 8 luni de inchisoare dupa ce a fost prins cu o arma semi-automata. Sentinta sa a inceput in martie 2010.

5. Robert Downey Jr. - 6 luni ar fi trebuit sa petreaca Downey in spatele gratiilor dupa ce politistii au gasit in masina sa cocaina, heroina si un pistol. A petrecut totusi mare parte din sentinta la un centru de reabilitare.

6. Tommy Lee - oare cum a fost primit in inchisoare Tommy Lee, tinand cont ca a fost condamnat la 6 luni in spatele gratiilor pentru ca si-a lovit iubita, intamplator si idolul tuturor puscariasilor - Pamela Anderson.

7. Michelle Rodriguez - vedeta din The Fast and The Furious a avut tot 6 luni de ispasit in 2007, dupa ce a ignorat o amenda incasata pentru ca a condus bauta.

8. Paris Hilton - Sentinta mica, dar dramatizare maxima. 45 de zile pentru condus masina sub influenta alcoolului, asa a sunat sentinta lui Paris Hilton. Cu adevarat insa, a stat doar 5 zile dupa gratii, de duminica pana joi.

9. Lindsay Lohan - 90 de zile in inchisoare, atat a primit Li-Lo pentru ca a violat termenii regimului de eliberare conditionata impus in 2007, dupa ce a fost arestata pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina.

10. Pete Doherty - muzicianul englez are o mare pasiune pentru droguri, fara indoiala din moment ce marea sa dragoste a fost fotomodelul cu probleme Kate Moss. In 2008, Pete a primit 14 saptamani de inchisoare pentru posesie de heroina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu