marime text:

Vlad Tepes lider in top la muzeul de tortura - Galerie FOTO HORROR!

Muzeul Instrumentelor de Tortura din Sankt Petersburg nu este pentru cei slabi de inger. Daca totusi ai curaj sa intri, vei da printre altii si de la Vlad Tepes.
Vlad Tepes lider in top la muzeul de tortura - Galerie FOTO HORROR!

Distrugatorul de genunchi, un instrument folosit pentru a sfarima cotul sau genunchiul celui torturat, era alcatuit din mai multi dinti de fier ce erau infipti apoi in victima ce murea in doar cateva ore.

Tortura cu apa - victima era legata de un stalp, iar apa era turnata peste capul sau picatura cu picatura.

Furculita ereticului - in fapt o furculita cu doua capete ale carui varfuri ascutite intrau in corp pe sub barbie si in piept.

Trasul in teapa facut faimos de Vlad Tepes are un loc de cinste in Muzeul Torturii. Un varf ascutit era introdus in anusul victimei, care apoi incepea sa coboare pe stalp din cauza propriei greutati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuGeorge (2014-06-16 14:33:51)
O mare tampenie titlul acestui articol... vlad tepes a ucis turci /hoti si talhari , nu a fost un domnitor care iubea tortura. voi pseudoziaristii care ucid imaginea Romaniei mai intai documantativa inainte sa scrieti asemenea prostii.
raspunde »
anonim (2012-11-03 15:53:19)
La a treia imagine, la ala cu furculita, zici ca cel torturat e Boris BooHoo de la Pufosii Ha Ha
raspunde »
Adi (2012-07-20 00:30:35)
Aura, zici ca te-ai intoarce la vechile metode de tortura medievale !? In rest, nu-i asa, esti o fata (femeie) cu frica lui Dumnezeu, mergi des la biserica, te spovedesti si iti iubesti semenul ca pe tine insati...Ba inca stii ca trebuie sa te rogi si pentru cei cazuti si pacatosi, ba inca si pentru dusmani. Oare cati crestini de factura ta avem pe lumea asta ?
raspunde »
llol (2011-07-02 17:08:14)
asta e jigsaw ce tot atata...
raspunde »
aura (2011-05-31 20:19:31)
Muzeul arata superb, parca s-a oprit timpul in loc... vezi fiecare detaliu, si nu ma refer la obiectele de tortura , ci ce se afla dincolo de astea : durere, spaima, tortura, chin, amaraciune, riduri, fete impietrite de spaima. La un moment dat aveam impresia ca acei oamni sunt inca vii, dar nu mai au mult si mor, ca sunt in faza de tortura, chin, durere. E incredibil cum au reusit cei care s-au ocupat de manechine, sa redeie atat de bine, clar fiecare expresie a fiecarui om. Simti de pe fata fiecaruia frica, durerea, si in final, acceptarea ******, ca mai aau 2-3 ore sau poate nici atat pana mor. Ei nu stiu cand mor, dar stiu ca se apropie de acel moment prin chinuri groaznice si nu au ce sa faca sa scape de acel chin. Sunt fortati sa-si traiasca ultimele ore sau secunde, poate zile in faza in care ii gasesti cand te duci la muzeu sa-i vezi. E incredibila aceasta intoarcere in timp si e bine ca cineva a reusit sa surprinda starea, pozitia, expresia fetei celor care au murit candva, acum cateva secole in chinuri groaznice. Poate uitandu-ne in ochii lor putem sa ne intelegem istoria, sa ne dam seama cum s-a murit in urma cu secole, cum mureai daca erai vinovat. Poate unele din acele metode folosite atunci ar trebui folosite si azi, dupa 500 ani - ne-ar prinde bine. Am scapa pentru totdeauna de raufacatori intr-un fel in care stii sigur ca e mort si nu mai poate face nici un rau, decat s afaca puscarie. De-acolo mai scapi, dar moartea nu te lasa sa vii inapoi.
raspunde »
Catalin (2011-03-19 16:47:13)
La tortura cu apa..in primul rand innebunesti..in al doilea rand te dezhidratezi...la tortura cu apa innebunesti pentru ca te-ai saturat sa iti curga atat apa pe cap si vrei cumva sa scapi si nu reusesti.. incercati dak vreti :))
raspunde »
Ioana (2010-11-30 07:59:27)
"dinti de fier ce erau infipti apoi in victima ce murea in doar cateva ore." Vi se pare putin cateva ore de ziceti "doar cateva orE":O aia e tortura in orele alea. nu mori pe loc.e o tortura continua si voi ziceti "doar cateva ore"?? Nu va e mila de oamenii care au murit asa:|? Sunt curioasa cum ati face voi fata la "doar cateva ore" de asa tortura;)
raspunde »