marime text:

VEZI ce se ascunde in stomacul unui detinut nemultumit! - VIDEO

Isi risca viata de dragul unui protest. Se intampla in penitenciarele din Romania, unde sute de detinuti inghit pe banda rulanta arcuri de pat, balamale si linguri. Mai bine zis, zeci de kilograme de fier.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Statul roman cheltuie anual 5 miliarde de lei pentru tratamentul puscariasilor care se auto-mutileaza.

La Spitalul penitenciar Rahova, Sectia de chirurgie, o cutie de carton ascunde o adevarata comoara care ar sustine un pat solid.
 
Doua zile si cateva cani de apa. De atat are nevoie un detinut suparat sa puna la cale protestul. O spun medicii si o recunosc si ei.
 
In decurs de un an peste 350 de detinuti au ajuns in stare grava la Spitalul Rahova. Toti aveau un of... Prea putine vizite, sau convorbiri telefonice insuficiente cu cei de acasa.
 
Gardienii incerca zadarnic sa-i pazeasca non-stop.Este imposibil sa renunte la aceste metode de intimidare atat timp cat toti au un pat si au linguri pentru mancare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu