marime text:

VEZI care sunt cele mai periculoase 10 drumuri din lume!

"Drumul Mortii" - asa este denumita strada care ocupa primul loc in acest clasament. Este un un drum de aproximativ 65 de kilometri, care face legatura intre capitala boliviana La Paz si regiunea Yungas.
VEZI care sunt cele mai periculoase 10 drumuri din lume!

Anual, intre 200 si 300 de persoane isi pierd viata pe aceasta portiune de drum cu viraje extrem de periculoase.

 

2. Drumul-tunel Guoliang, China

Este suficient sa privesti fotografia ca sa-ti dai seama de ce acest drum a fost desemnat al doilea cel mai periculos drum din lume. Practic, este vorba de un tunel sapat in stanca, lung de 1.200 de metri. Tunelul are 5 metri inaltime si 4 metri latime si are o vizibilitate redusa.

 

3. Ruta 5: Arica - Iquique, Chile

Un drum proiectat ca sa fie periculos, cu vai foarte abrute.

 

4. Drumul siberian spre Yakutsk, Rusia

Este drumul care face legatura intre Moscova si Yakutsk, dar numai partea siberiana se prezinta astfel. Iarna, care in aceasta regiune dureaza si 10 luni, drumul este accesibil, dar cand zapezile se topesc poti ramane blocat pana la urmatorul inghet din cauza noroiului.

 

5. Autostrada Sichuan - Tibet, China

Traverseaza 14 munti, cu o altitudine cuprinsa intre 4.000 si 5.000 de metri, zone in care se inregistreaza frecvent avalanse.

 

6. Autostrada James Dalton, Alaska

Este un drum comercial, acoperit cu pietris, care traverseaza tundra. Daca vrei sa-l traversezi, trebuie sa ai mai mult decat o roata de rezerva si cateva parbrize. Companiile care inchiriaza masini iti interzic sa le conduci pe acest traseu.

 

7. Drumul Patiopoulu - Perdikaki. Grecia

Drum in regiune muntoasa, foarte ingust, cu pante bruste. In afara faptului ca drumul in sine este foarte periculos, el este strabatut tot timpul de turme de animale.

 

8. Drumul Trollstingen, Norvegia

Este un Transfagarasan in versiune norvegiana. Serpentinele inguste iti pun serios la incercare talentul de sofer. In plus, mai poti fi furat de privelistea incantatoare.

 

9. Drumul A682, Anglia

Cel mai prost drum din Marea Britanie. Este un drum foarte ingust, cu vizibilitate redusa, pe care au murit 100 de oameni in ultimii 10 ani. Drumul este frecventat de motociclisti.


10. Selvio Pass, Italia

Situat la granita cu Elvetia, este cel mai inalt drum din Italia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu