marime text:

Un barbat a fost executat pe nedrept pentru uciderea sotiei! Descoperire socanta, dupa 100 de ani

Metodele criminalistice moderne au stabilit ca doctorul Hawley Crippen, un american stabilit in Marea Britanie, a fost spanzurat degeaba in urma cu mai bine de 100 de ani, el nefiind vinovat de uciderea sotiei sale.
Un barbat a fost executat pe nedrept pentru uciderea sotiei! Descoperire socanta, dupa 100 de ani

La vremea aceea, politistii au descoperit in subsolul casei sale ramasite umane si au tras pe loc concluzia ca acestea nu puteau fi decat ale sotiei lui Crippen, care era data disparuta de mai multa vreme. Faptul ca doctorul se pregatea sa paraseasca tara impreuna cu secretara lui a aruncat asupra lui suspiciunea de crima.

In fata acestor probe juriul a stabilit in mai putin de o jumatate de ora sentinta; l-a condamnat la moarte, prin spanzurare, sentinta care a fost executata.

In zilele noastre, criminalistii au ajuns la o concluzie socanta; ramasitele umane descoperite in subsolul casei nici macar nu apartineau unei femei. Au aparut speculatii socante in jurul acestui caz... Sunt specialisti care sustin ca acel cadavru ar fi fost pus in subsolul lui Crippen chiar de catre politie, criticata aspru atunci pentru ca nu era in stare sa rezolve cazul disparitiei Corei Crippen.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu