marime text:

Criminal in Serie la margine de drum - i-a violat si ucis in chinuri pe toti care au urcat in masina lui

Intre anii 1972 si 1980 in California au fost violati si ucisi 44 de tineri, majoritatea autostopisti. Multi dintre ei au fost mutilati, altii doar strangulati. Politia a adunat atunci tone de marturii, fotografii, a verificat mii de piste, toate in dosarul “Freeway Killer” – “Ucigasul de pe autostrada”. Dupa opt ani, acest criminal a avut un nume – William Bonin. Nu a actionat de fiecare data singur; de-a lungul timpului a avut si trei complici.
Criminal in Serie la margine de drum - i-a violat si ucis in chinuri pe toti care au urcat in masina lui
William Bonin a crescut intr-o familie disfunctionala, cu un tata alcoolic si un bunic condamnat pentru ca a molestat copii. A fost un pusti problema si a ajuns rapid intr-un centru de detentie, unde a fost abuzat sexual. Dupa ce a fost eliberat din centru, Bonin a devenit un molestator de copii. De altfel, in 1969 a fost inchis pentru putin timp pentru agresiuni sexuale asupra minorilor.
 
Dupa liceu, William Bonin s-a inrolat in US Air Force si a plecat in Vietnam. Dupa ce s-a intors de pe front, a avut o tentativa de a-si intemeia o familie, dar a esuat si s-a mutat in California.
 
In 1974, la doi ani dupa ce au inceput sa apara cadavrele, Bonin a fost arestat pentru ca a violat un baiat de 14 ani – David McViker. Tanarul daduse o petrecere, la care fusese invitat si Bonin. Acesta l-a atras pe baiat intr-o zona izolata, unde l-a violat. A avut intentia sa-l ucida, dar nu a riscat, intrucat fusesera vazuti impreuna la petrecere.

David McViker l-a reclamat la politie si acesta a ajuns dupa gratii, unde a stat timp de patru ani, pana in octombrie 1978. Nu s-a facut legatura intre el si crimele ramase cu autor necunoscut pentru simplul fapt ca de data aceasta Bonin doar l-a violat pe acel tanar.
 
Dupa ce a iesit din inchisoare, a inceput din nou seria crimelor. In aprilie 1979 a ucis doi autostopisti – Danny Jordan si Mark Proctor, iar pe 28 mai a rapit un alt autostopist de 14 ani, Thomas Lundgren, pe care l-a violat, l-a castrat si apoi l-a strangulat cu propriul tricou. La aceasta crima, Bonin a avut un complice – un tanar ciudat de 22 de ani, Vernon Butts, care dormea intr-un sicriu si spunea ca este vrajitor. In urmatoarele sapte luni a mai ucis dupa aceeasi reteta alti sapte tineri.
 
Pe 1 ianuarie 1980, Bonin a violat si ucis un baiat de 16 ani, iar o luna mai tarziu i-a cazut victima un altul, de 15 ani – Charles Miranda. Dupa ce l-a ucis, l-a abandonat dezbracat pe o alee. In acea perioada, Bonin a avut un alt complice, un pervers care se numea Gregory Miley. Dar oricat de “bolnav” era acesta, nu-l intrecea pe Bonin. Acesta i-a spus intr-o zi prietenului sau “Sunt excitat, sa omoram inca unul”.
 
Dupa acest indemn, cei doi barbati au rapit, violat si ucis un baietel de numai 12 ani, James McCabe, acesta fiind cea mai tanara victima a criminalului in serie William Bonin.
 
Bonin a comis ultima crima pe 2 iunie 1980, cand a avut un complice de 18 ani – James Michael Munro. Intre timp, politia s-a apropiat foarte mult de el pentru ca baiatul pe care l-a violat in 1974, fapta pentru care a fost inchis, a dat declaratii suplimentare in care a spus ca agresorul sau i-a marturisit ca isi facea de cap cu autostopisti. Cum despre majoritatea tinerilor gasiti morti s-au dovedit a fi autostopisti, politistii l-au pus in urmarire pe William Bonin.
 
A fost arestat pe 11 iunie, cand a atacat un baiat de 15 ani.
 
Complicii au depus marturie la proces impotriva lui Bonin si au scapat cu inchisoare pe viata, cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa 25 de ani.
 
William Bonin a fost condamnat la moarte pe 5 ianuarie 1982 si a fost executat dupa 14 ani, cu injectie letala. A fost prima executie de acest fel din California, pana atunci fiind utilizata gazarea. Bonin a murit la 3 minute dupa ce i s-a facut injectia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu