marime text:

Povestea rapperului pe care drogurile l-au transformat in canibal!

Un halucinogenic puternic, PCP-ul poate avea si efecte ingrozitoare pentru mintea consumatorului atunci cand acesta abuzeaza de el.
Povestea rapperului pe care drogurile l-au transformat in canibal!

Denumit pe strada si "praful ingerilor", PCP-ul si-a produs poate cel mai cunoscut monstru in 2002. Antron Singleton, un rapper ce era cunoscut pe scena ca Big Lurch a luat-o razna la capatul unei saptamani in care s-a drogat cu PCP.

Big Lurch a fost gasit de politisti plimbandu-se gol pe strazile din Los Angeles, in miezul noptii, acoperit de sange si urland la luna! Lucrurile au devenit si mai sinistre atunci cand politistii i-au inspectat lui Antron apartamentul.

Acolo au gasit-o pe colega de apartament a lui Antron ucisa cu brutalitate, cu plamanii smulsi din corp si cu fata acoperita de muscaturi. Atunci cand a fost analizat stomacul lui Antron, s-a descoperit ca acesta era plin de piele de om. 

Omul transformat in zombie de PCP a fost condamnat la inchisoare pe viata, iar primii 4 ani i-a petrecut chiar separat de orice alt detinut.

Culmea insa, o casa de discuri a publicat in 2004 un album al lui Big Lurch, incercand sa profite de faima de moment pe care si-a castigat-o rapperul-zombie!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu