marime text:

Povestea incredibila a barbatului care si-a aruncat din avion prietenul cel mai bun, pentru bani

A crezut ca daca isi ucide prietenul din copilarie si ascunde bine cadavrul va putea sa puna mana pe banii si pe masinile lui, insa acum are sanse minime sa fie eliberat vreodata din inchisoare.
Povestea incredibila a barbatului care si-a aruncat din avion prietenul cel mai bun, pentru bani

Lawrence Rayburn Cowell (foto dreapta) si-a facut un plan monstruos, care i-a reusit doar pe jumatate. Facuse cursuri de zbor, a inchiriat un avion Cessna si i-a promis celui mai bun prieten, Scott Campbell (foto stanga) ca-l duce intr-o plimbare pana in statul Dakota de Nord. 

In avion se afla si a treia persoana, un fost condamnat, amic de-al lui Cowell. Cand avionul zbura deasupra oceanului, acesta din urma l-a atacat pe Scott Campbell. A intervenit si Cowell, care i-a taiat fata prietenului sau, apoi l-a aruncat in ocean, sperand ca va fi devorat de rechini si astfel va disparea fara urma.

Dupa crima, chiar in aceeasi zi, Lawrence Rayburn Cowell, a inceput sa-i conduca masina foarte scumpa a prietenului sau.
Parintii acestuia l-au dat disparut dupa doua zile si nu a durat mult pana s-a facut legatura intre disparitie si Cowell.

Desi s-a stiut tot timpul ca Cowell si-a ucis prietenul, el a fost condamnat si incarcerat abia la 8 ani dupa fapta. Ba chiar in acest interval a fost mai mult liber, dupa ce si-a platit cautiunea.

In final, Lawrence Rayburn Cowell a recunoscut cu seninatate fapta si n-a aratat niciun regret. Cu toate acestea el inainteaza periodic cereri de eliberare conditionata, considerand ca merita sa fie liber dupa ce si-a petrecut 20 de ani in inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu