marime text:

Povestea dictatorului pe care l-au ucis orgiile!

Fost sef de stat in Nigeria, Sani Abacha n-a fost doar un simplu dictator. Si-a facut o avere din banii statului si a pus bazele unei familii mafiote. Cu toate acestea, moartea sa a venit intr-un mod ridicol.
Povestea dictatorului pe care l-au ucis orgiile!

Intre noiembrie 1993 si iunie 1998, Abacha a fost liderul regimului militar ce conducea Nigeria. 

Cu 3.000 de garzi de corp protejandu-l in permanenta, generalul Abacha a fost aprig criticat de incalcari ale drepturilor omului. Pe unul dintre opozantii sai chiar l-a condamnat la moartea prin spanzurare.

In timpul regimului sau, 4 miliarde de dolari au fost scosi din bugetul tarii si bagati in buzunarele membrilor familiei Abacha. La acel moment, Abacha era al patrulea lider al lumii din punct de vedere al coruptiei.

Moartea sa este realmente uluitoare. In iunie 1998, Generalul era la vila sa din Abuja alaturi de sase prostituate din India, importate via Dubai. Undeva in jurul orei 4:30, Abacha a plecat in camera sa pentru a se culca, acolo unde avea sa fie gasit mort doua ore mai tarziu.

Exista doua teorii mari legate de moartea sa. Unii spun ca bauturile sale au fost otravite de prostituatele cu care s-a intretinut, aceasta executie venind la ordinul rivalilor sai politici. Altii spun insa ca o supradoza de Viagra i-a venit de hac inimii liderului nigerian.

Adevarul e imposibil de aflat, Abacha fiind ingropat fara autopsie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu