marime text:

"Papa Doc" - probabil cel mai DEMENT dictator din istoria moderna!

Francois Duvalier e un personaj pe care istoria nu o sa-l uite niciodata. Cum poti oare sa uiti de un presedinte de stat care a revendicat asasinarea lui Kennedy prin "blestemul" pe care l-a pus asupra acestuia?
Papa Doc  - probabil cel mai DEMENT dictator din istoria moderna!
Cunoscut ca "Papa Doc", Francois Duvalier a fost "Presedintele pe Viata" al statului Haiti pana in 1971. Printre alte nebunii, Papa Doc sustinea ca este spiritul Voodoo al mortii, Baron Samedi.
 
Ales presedinte in 57, Papa Doc a suferit un atac de cord la doar doi ani distanta, stand in coma aproximativ noua ore. Urmarile au fost grave, presedintele fiind diagnosticat cu traume cerebrale majore. Imediat cum si-a revenit, a cerut ca succesorul sau temporar sa fie arestat. Apropiatii i-au spus ca nu il pot gasi pe Clement Barbot si ca acesta s-a transformat intr-un caine negru.
 
Evident, Papa Doc a cerut EXECUTAREA tuturor cainilor negri. S-au potolit din masacru doar cand l-au gasit cu adevarat pe Barbot, acesta fiind executat apoi. Papa Doc a insistat insa sa-i pastreze capul.
 
In 1961, a cerut noi alegeri desi mandatul sau expira abia in 1963. Miscarea i-a surprins pe toti, dar rezultatul alegerilor i-a lamurit. Papa Doc a castigat cu 100% din voturi!
 
Poate cel mai nebun moment al sau a venit insa chiar in 1963, cand s-a declarat singurul responsabil pentru asasinarea lui John F. Kennedy ... printr-un blestem Voodoo! A mers chiar mai departe si a trimis oameni la mormantul lui Kennedy pentru a culege aer astfel incat sa il poata folosi intr-o vraja. Papa Doc voia sa-i controleze sufletul lui JFK!
 
Papa Doc a murit pana la urma in 1971 din cauze naturale, fiind urmat la conducere de fiul sau, Jean-Claude Duvaliere alias "Baby Doc".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu