marime text:

Nutu Camataru, interlopul cu vila de 2 milioane de dolari si gradina zoologica

Nutu Camataru a intrat cu adevarat sub lupa autoritatilor in septembrie 2004. Atunci, toate firmele, casele si masinile clanului Camataru au fost inventariate, evaluate si puse sub sechestru.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Nutu a fost ridicat de politie dintr-o proprietate evaluata la peste 2 milioane de dolari, sub acuzatiile de sechestrare de persoane, talharii, infractiuni de crima organizata, camatarie si proxenetism. In aceeasi perioada, politistii si procurorii l-au retinut si pe fratele lui Nutu, Sile Camataru dar si pe mai multi dintre locotenentii lor.

Anchetatorii au descoperit ca fratii Camataru conduceau o adevarata retea, formata din aproximativ 200 de persoane. Luni la rand s-au efectuat perchezitii in locuintele lor si ale apropiatilor Camatarilor, au fost confiscate bunuri si puse sub sechestru case si masini.

Pe 18 iulie 2005, Tribunalul Bucuresti a hotarat ca Sile si Nutu Camataru, dar si alte 30 de persoane din clanul lor sa fie trimise dupa gratii.

Desi a fost condamnat la 9 ani de detentie, in cele din urma, Nutu Camataru a fost inchis doar 6 ani in inchisoare. Dupa gratii, interlopul s-a inscris la concursuri de table, pe care le-a si castigat. Cu asemenea argumente, a fost la un pas sa fie pus in libertate, dupa ce comisia de la penitenciar i-a admis cererea de eliberare conditionata. In ultimul moment, procurorii au facut recurs si au spus ca Nutu nu numai ca avea la dispozitie un mobil, dar isi coordona din puscarie afacerile si isi ameninta cu moartea victimele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu