marime text:

Neveste iubitoare, pana cand moartea le-a despartit de sotii lor. Cu un pic de ajutor...

Iesirea dintr-o casatorie poate fi foarte simpla: e necesar doar sa depui actele necesare pentru divort. Dar lucrurile se complica daca femeile nu numai ca vor sa nu mai stea langa barbatii lor si in plus nu vor sa-i lase sa-si petreaca viata alaturi de alte femei sau sa nu si-o mai traiasca deloc. In aceste situatii, solutia sigura este doar una: crima.
Neveste iubitoare, pana cand moartea le-a despartit de sotii lor. Cu un pic de ajutor...
Imparateasa Agripina - Claudius, al patrulea imparat al Imperiului Roman, cunoscut si dupa numele lui complet -  Tiberius Claudius Caesar Augustus Germanicus, a avut mari probleme acasa cu cea de-a cincea lui sotie, Agripina. Mariajul lor incepuse sa scartaie rau. A ajuns sa se planga in public de ghinionul pe care l-a avut cu ea, dar si cu celelalte patru femei cu care fusese casatorit, spunand ca toate au fost o povara pentru el.
 
Toate aceste vorbe au facut-o pe Agripina sa se simta nesigura pe pozitia ei, sa se teama ca zilele ei de imparateasa sunt numarate. Asa ca s-a gandit cum ar putea sa-si consolideze pozitia si in acelasi timp sa-i asigure viitorul de imparat fiului ei Nero, daca imparatul Claudius ar fi iesit la un moment dat din peisaj.
 
Situatia s-a complicat putin dupa ce Claudius s-a impacat cu fiul lui Britannicus, pe care imparatul il renegase la un moment dat. Nero fusese adoptat de imparat si avea sa-i fie succesor la tron. Cel putin asa ramasese stabilit pana sa se impace cu fiul lui.
 
Claudius avea o sanatate subreda, dar Agripina a decis sa-I grabeasca sfarsitul, ca sa nu-i mai stea in calea planurilor ei de viitor. A inceput sa-i strecoare otrava in mancare. Numai ca asta nu l-a ucis pe sotul ei, ci doar l-a facut sa se chinuie. Pentru ca moartea intarzia sa apara, Agripina i-a deschis larg usile. A trimis in iatacul sotului ei un scalv cu o pana cu care urma sa-i induca voma, sustinand ca asta il va ajuta pe Claudius sa-si revina, lucru cu care a fost de acord toata lumea.
 
Numai ca asa zisul leac l-a ucis pe Claudius, pentru ca Agripina a avut grija in prealabil sa inmoaie pana in otrava.
Si in felul acesta Agripina si-a vazut visul cu ochii: l-a instalat pe Nero pe tron, inainte ca sotul ei sa revina asupra deciziei si sa schimbe planurile pentru succesiune.  
 
Ruth, casnica cu cu instincte criminale - In 1925, Ruth Snyder, o sotie casnica din Queens – New York, a decis sa scape de sotul ei si sa-l inlocuiasca cu amantul, Henry Judd Gray, un vanzator de lenjerie intima. Prin urmare, cei doi amorezi au planuit impreuna moartea lui Albert – sotul. Dar inainte de asta, Ruth si-a convins sotul sa-si faca o asigurare de viata, cu o extra prima pentru cazul in care acesta ar fi fost atacat si ar fi avut o moarte violenta.
 
Ruth si Henry, niciunul din ei cu prea multa minte, au incercat diverse metode prin care sa-l ucida pe Albert, dar toate au dat gres si erau pe punctul de a renunta, pentru ca toata aventura devenise mult prea complicata. Au decis sa aplice o metoda clasica: strangularea. Dar pentru ca Albert nu a cedat asa de repede cum si-au inchipuit ei, i-au pus la nas cloroform si si-au dus pana la capat planul.
 
Dupa ce Albert a murit, cei doi amanti au incercat sa “aranjeze” locul in asa fel incat sa para ca sarmanul Albert a fost atacat de un individ care i-a fortat usa, l-a atacat si l-a ucis bestial. Numai ca politistii nu au inghitit galusca: cloroformul i-a dat de gol pe cei doi. Visau sa puna mana pe banii de asigurare si sa-si petreaca viata impreuna, insa cei doi au fost condamnati la moarte.
 
Pamela i-a luat mintile amantului ei de 15 ani - Ca si Ruth, Pamela Smart, o femeie frumoasa de 23 de ani, a incercat sa-si foloseasca amantul pentru a-l ucide pe sotul ei. Iubitul tinerei avea doar 15 ani la vremea respectiva, dar cu toate acestea, impreuna cu un complice, si-a facut curajul si l-a impuscat pe Gregory Smart, cand acesta a intrat in propria casa.
 
Politia ar fi putut sa dea gres si sa nu faca reconstituirea intregului complot, insa Pamela a scapat din vedere un aspect foarte important: ca adolescentii nu reusesc sa pastreze prea mult timp un secret. Asa ca femeia a ajuns la inchisoare.
 
Larissa, ajutata sa amant sa-si topeasca sotul in acid - Larissa Schuster avea, de asemenea, un amant care, fiind biochimist, avea un laborator plin cu tot felul de substante care puteau sa ucida. Acesta a fost ghinionul sotului ei, Timothy, care se lupta din rasputeri sa obtina divortul.
 
In 2003, Larissa, care avea 47 de ani, a inchiriat un depozit. Apoi, impreuna cu amantul, si-a rapit sotul. A folosit pentru asta un pistol paralizant si cloroform. Bietul barbat era sanatos si in viata, dar semi-constient si incapabil sa se opuna ca sotia si amantul sa nu-l puna intr-un butoi.
 
Apoi Larissa a inceput sa toarne acid clorhidric in containerul in care se afla sotul ei. Cand politia l-a gasit pe Timothy Schuster, tot ce mai ramasese din el era o portiune de schelet a partii inferioare a trupului. Larissa a fost condamnata la inchisoare pe viata pentru crima ei atroce.
 
Clara, sau drama sotiei incornorate - Clara Harris nu avea iubit, dar era sigura ca sotul ei avea o amanta. A angajat un detectiv particular, care i-a confirmat banuielile. Mai mult, detectivul a dus-o la hotelul unde sotul, David Harris, isi consuma intalnirile amoroase. Dar acest lucru s-a transformat intr-o confruntare fatala.
 
Cand David a coborat din masina amantei, Clara l-a izbit cu a ei in plin. Apoi Clara a dat inapoi Mercedesul ei si a mai trecut inca o data cu rotile peste sotul ei. Si asta nu a fost tot: Clara a inconjurat hotelul si apoi demarat in tromba prin zona in care sotul ei era cazut la pamant. Bineinteles, l-a mai lovit inca o data cu putere.
 
La ancheta, a incercat sa-i convinga pe politisti ca a fost vorba de un accident. A spus ca sotul ei a alunecat, iar ea a pierdut controlul asupra masinii si l-a lovit. Dar fiica celor doi a fost martora la toata teribila intamplare. Era chiar in masina pe care o conducea mama si care i-a ucis tatal. A dat o declaratie la politie si a facut lumina in toata povestea. Nu era absolut necesara, pentru ca politia oricum nu inghitise povestea Clarei. Femeia a fost condamnata la inchisoare pe viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu