marime text:

Locuri in care pentru ele VIOLUL e o DATORIE! VEZI cele cinci tari din lume in care femeile n-au niciun drept

Afganistan, Congo, Pakistan, India si Somalia sunt ultimele cinci tari din lume in care o femeie ar vrea sa traiasca. Un studiu facut de Thomson Reuters Foundation arata ca in aceste tari femeile sunt supuse unor abuzuri extreme si practic nu au niciun drept.
Locuri in care pentru ele VIOLUL e o DATORIE! VEZI cele cinci tari din lume in care femeile n-au niciun drept

Afganistanul este in topul listei, iar India se afla pe al patrulea loc, in ciuda progresului economic, social si cultural pe care il inregistreaza aceasta tara in ultimii ani.

Afganistanul este cunoscut drept statul in care femeia nu are niciun drept. Una din 11 femei este condamnata la moarte inca de la nastere, 87 la suta din populatia feminina a tarii este analfabeta. In Afganistan femeile sunt batute ca niste animale, sunt ucise fara motiv, iar 80 la suta dintre fete n-au dreptul nici macar sa traiasca sentimentul de iubire pentru ca sunt obligate sa se casatoreasca.

Congo a fost inclusa pe aceasta lista din cauza nivelului ridicat de violenta sexuala. Aici, pentru femei violul e ca o datorie. Sunt abuzate sexual aproximativ 400.000 de femei anual, iar agresorii nu sunt niciodata pedepsiti.

Anual, in Pakistan sunt ucise peste 1.000 de femei in numele onoarei. Ca si in Afganistan, aici femeile sunt agresate, violate si nu pot spune nimanui asta, pentru ca nimeni nu le apara drepturile. Mai mult, aici femeile nici dreptul la ingrijire medicala nu il au si multe din ele nasc singure acasa.

In India si Somalia femeile sunt victime ale unor abuzuri incredibile si nici aici nu au drepturi egale cu barbatii cand vine vorba de ingrijiri medicale. In aceste tari femeile sunt batute in strada si extrem de rar cineva intervine sa le salveze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu