marime text:

Lapidarea - cea mai barbara metoda de executie! VEZI pas cu pas cum mor vinovatii de adulter

A fost si ramane cel mai crud mod de executie a unui condamnat la moarte. Si in zilele noastre, in tari cum ar fi Iranul si Irakul, oameni mor in acest fel. Metoda este aplicata in cazul celor gasiti vinovati de adulter.
Lapidarea - cea mai barbara metoda de executie! VEZI pas cu pas cum mor vinovatii de adulter

In ultimii 30 de ani, doar in Iran peste 150 de barbati si femei au fost executati in acest mod barbar.

Jurnalistii de la Canadian Post au realizat opt imagini macabre care arata pas cu pas cum este pusa in aplicare aceasta pedeapsa.


Pasul 1

Dupa pronuntarea sentintei, chiar judecatorul se asigura ca a fost sapata groapa in care urmeaza sa fie intrudus condamnatul la moarte. Gropile au adancimi diferite; barbatii sunt introdusi in pamant pana la mijloc, iar femeile pana la bust.

Pasul 2

Condamnatul la moarte este infasurat intr-o panza alba si este intrudus in groapa.

Pasul 3

Calaii care vor duce la indeplinire sentinta trebuie sa se asigure ca victimele sunt bine fixate in groapa si nu au posibilitatea sa se miste si sa se apere de loviturile care urmeaza. In locurile ramase goale in groapa sunt introduse pietre sau pamant.

Pasul 4

Judecatorul care a pronuntat sentinta arunca prima piatra.

Pasul 5

Dupa judecator au "prioritate" persoanele care au depus marturii in procesul condamnatului la moarte.

Pasul 6

In Iran, la aplicarea sentintelor este implicata populatia. Dupa ce judecatorul si martorii au aruncat pietre in condamnat, sunt invitati sa participe si cetatenii la executie. De obicei, zeci de persoane sunt nerabdatoare sa "faca dreptate".

Pasul 7

Lapidarea poate dura intre 20 de minute si 2 ore. Dupa acest interval, doctorul desemnat de judecator se asigura ca victima a decedat.

Pasul 8

Dupa ce este pronuntat decesul, oamenii continua sa loveasca victima cu pietre.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariuIrina (2014-04-26 23:24:04)
nu injurati toti arabii, iranienii. nu toti sunt asa. eu am cunoscut o familie de iranieni, am fost si in Iran, ei au si fete si baieti care merg la petreceri, in cluburi, se imbraca la fel ca noi si sunt absolut normali. binenteles, sunt si fanatici religiosi care recurg la astfel de lucruri dar ei sunt in minoritate. oricum, nu sunt de acord cu lapidarea dar cu pedeapsa la moarte as fi de acord (cu arma) pentru cei ce merita cu adevarat, care au ingrozit opinia publica. gen ramaru sau pedofilii (
raspunde »
hahaha (2011-09-18 13:21:26)
barbatii sunt introdusi in pamant pana la mijloc, iar femeile pana la bust."... deci... care cum?=))))))
raspunde »
sadfs (2011-08-17 02:53:34)
va simtiti cu musca pe caciula fii de ***** ,ati curvi si nu ati platii,zigodilor,Dumnezeu le va face cinste lor ,plus ca condamnatilor le va arde sufletele,ii va arunca in ghena de re proprie ,isi merita pe deplin pedeapsa ,daca ar fi in toata lumea asa ar fi destul de care ma contrazice fie e curvar ,fie ii place talharia..,mai vb unii ca e atat de inuman,mai ganditiva ca faptele lor sunt atat" de satanice,nu mai vorbiti asa aiurea.
raspunde »
:/ (2011-06-18 22:22:35)
e atat de inuman!! nu am cuvinte...
raspunde »
simy (2011-01-01 06:53:52)
rasi de pe fata pamantului........sau sa se omoare naibii intre ei...nu sa plece si in alte tari...oricum...legile sunt extrem de dure...in special pentru femei.......un fel de evul mediu....defapt...anul lor e putin trecut de 1300.....nush exact cat.....si la crestini era vorba de vrajitorie...astia au alte metode........daca as avea puterea americanilor:((
raspunde »
tonitza1967 (2010-12-22 07:31:43)
inuman si barbar .
raspunde »
tino (2010-12-21 10:21:12)
Ezequel, esti un incult ca sa nu folosesc si alte "aprecieri" pt persoana ta. Si de ce crezi tu ca oricine s-ar comporta la fel si ar arunca in cel care a gresit, cu pietre? A gresit, OK, poate plati in cu totul alt mod, nu sa-l omori cu pietre. Si daca a comis adulter, inseamna ca si cel inselat este cumva, cu ceva de vina. Cainele nu pleaca niciodata de la macelarie, nu? Oricum, asta este de departe cea mai preistorica "rasplata" care inca se practica pe pamant si demonstreaza nivelul de cultura si de civilizatie al celor care o considera normala.
raspunde »
ion (2010-12-20 22:47:05)
omorâți-vă între voi dă-vă *****!
raspunde »
wildcat_motanu (2010-12-20 20:53:38)
Astia ar trebui rasi de pe fata pamantului. Cu ce drept iei viata unui om mai ales pentru o prostioara , se vede "nivelul"lor de cultura - epoca de piatra...
raspunde »
tina (2010-12-20 15:04:17)
inuman :(
raspunde »