marime text:

La regim pana la final: a cerut iaurt inaite de a fi executat! VEZI la ce au mai poftit condamnatii la moarte

Pentru condamnatii la moarte ultima masa este si un ultim privilegiu. Inainte de a fi executati infractorii se pot desfata cu tot ce le doreste inima, iar acesta este un drept oferit prin lege in unele state.
La regim pana la final: a cerut iaurt inaite de a fi executat! VEZI la ce au mai poftit condamnatii la moarte

Cu toate ca te-ai astepta sa comande cele mai copioase mese din viata lor, unii condamnati la moarte au dorinte cel putin ciudate. Dar au existat si infractori care s-au desfatat cu homari, de exemplu.

Clarence Carter (foto 1) - a fost executat marti, intr-o inchisoare din Ohio. A avut avut un pranz modest: salata de ton, cartofi la cuptor, frunze de nap, paine de grau, o portocala si o bautura.

James Smith - a fost executat in 1990, in Houston. Prima lui optiune a fost... gunoi de la tomberon, insa i-a fost refuzata si i s-a cerut a doua varianta de meniu. A cerut atunci doar iaurt, pentru ca tot timpul a tinut la silueta.

Robert Harris (foto 2) - executat in 1992, in California. A cerut un meniu complet de la KFC, doua pizza mari, sase doze de Pepsi, jeleu si tigari Camel.

Ted Bundy (foto 3) - criminalul in serie executat in 1989 a refuzat ultima masa. I s-a servit totusi friptura traditionala, oua, paine prajita, unt, lapte, suc, cafea si jeleu.

Teresa Lewis (foto 4) - prima femeie executata dupa 100 de ani in statul Virginia, in 2010. A cerut piept de pui, mazare dulce cu unt, tort de ciocolata si un suc.

Gary Gilmore - executat in 1977. A cerut hamburgeri, oua, cartofi, cafea si whisky.

Henry Porter - executat in 1985. A cerut tortillas, friptura, fasole, salata, ardei iute, inghetata si prajitura cu ciocolata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu