marime text:

INTERZIS MINORILOR - Politicianul corupt care si-a ZBURAT creierii in direct la TV!

Una dintre cele mai socante sinucideri publice ii apartine lui R. Budd Dwyer, senatorul care a transformat o conferinta de presa intr-o baie de sange.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Robert "Budd" Dwyer a fost un politician in statul american Pennsylvania. Intre 71 si 81 a fost membru al Senatului de Stat din Pennsylvania, iar din 81 a fost numit cel de-al 30-lea trezorier al statului, functie in care a ramas pana in 87.

La inceputul anilor 80, s-a descoperit ca angajatii publici au platit mai multe taxe din cauza managementului gresit. Mai multe firme de contabilitate au luptat pentru contractul de milioane prin care ar fi trebuit determinata compensatia meritata de fiecare angajat.

In 1986, Dwyer a fost condamnat pentru ca a primit mita de la o firma din California pentru a-i acorda contractului. A sustinut pe perioada intregului proces ca este nevinovat si ca totul i-a fost inscenat.

Cu o zi inainte de pronuntarea sentintei, ce l-ar fi trimis pentru 55 de ani dupa gratii, Dwyer a organizat o conferinta de presa. Era 22 ianuarie 1987. Agitat si nervos, si-a declarat nevinovatia in fata jurnalistilor.

"Ii multumesc bunului Dumnezeu pentru ca mi-a dat 47 de ani de provocari extraordinare, de experiente stimulante si multe momente fericite. Mai mult decat orice, ii multumesc pentru cea mai buna sotie si cei mai buni copii pe care si i-ar dori cineva"

(...)

"Va rog spuneti povestea mea la radio si la televizor, in ziare si in reviste. Plecati acum daca nu va tine stomacul pentru ca nu vreau sa provoc stres mental sau fizic. Joanne, Rob, DeeDee - va iubesc. Va multumesc pentru ca mi-ati facut viata fericita. Va rog sa va asigurati ca sacrificiul meu nu este in van"

Inainte de a-si rosti ultimele cuvinte, Dwyer si-a chemat trei asistenti, dand fiecaruia cate un plic. Unul continea un bilet de sinucidere adresat sotiei, al doilea continea un card de donator de organe si alte materiale similare, iar al treilea o scrisoare adresata Guvernatorului statului Pennsylvania, Bob Casey.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu