marime text:

Infractori la TREI ANI! Prescolari responsabili de CRIME, VIOLURI si VANDALISM

Mii de infractori periculosi, printre care violatori, talhari si chiar criminali, sunt liberi. Motivul este uluitor... pur si simplu sunt prea tineri ca sa poata fi condamnati si inchisi.
Infractori la TREI ANI! Prescolari responsabili de CRIME, VIOLURI si VANDALISM

Anul trecut, in Anglia, politia a adunat dosarele a 3.000 de infractori periculosi care nici macar n-au ajuns la varsta adolescentei.

Pare incredibil, dar printre acestia sunt copii care au doar TREI ANI si care au savarsit fapte pentru care un adult ar sta ani buni dupa gratii. Evident, ei nu sunt responsabili din punct de vedere penal si moral, insa este limpede pentru toata lumea ca acesti copii sunt periculosi.

Iata cateva exemple:

- Politia din Manchester a cercetat anul trecut doua cazuri foarte grave de agresiune sexuala asupra unor copii, care au fost mutilati. Socul anchetatorilor a venit in momentul in care au stabilit ca agresorii erau doi copii de opt ani.

- Politia din Somerset a clasat cinci dosare in care copii de sase ani au comis VIOLURI si TALHARII.

- Politia din Fife a inregistrat 143 de dosare in care copii pana in 10 ani sunt cercetati pentru acte de vandalism, jafuri, crime. Cel mai tanar infractor este de 6 ani si a comis un viol.

- In Essex, un copil de 4 ani a comis acte grave de vandalism, iar in Falkirk un baiat de 3 ani si o fata de 4 au comis un jaf.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu