marime text:

IMAGINI TERIFIANTE! Copii care cu greu pot fi asemanati cu oamenii - mostenirea neagra a Cernobilului

Poate cele mai socante imagini cu efectele dezastrului nuclear de la Cernobil sunt fotografiile celebrului fotoreporter american, Paul Fusco.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Intre anii 1997 si 2000, Paul Fusca a facut mai multe vizite in zona in care s-a produs explozia si a realizat o colectie tulburatoare de imagini care infatiseaza copii care s-au nascut cu malformatii incredibile in urma dezastrului, copii pentru care viata este un chin si care nu se vor integra niciodata in societate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu



Miki (2012-05-28 16:50:51)
Numai cei care au creat CENTRALELE NUCLEARE sunt SINGURII VINOVATII, de acesti oameni, Oamenii de STIINTA sunt niste DEMENTI CARE UMBLA LIBERI, si li se permite, sa faca experiente pe oameni! ACESTIA AR TREBUI GAZATI LA FEL CA CEI DIN LAGARELE DE CONCENTRARE, oamenii de stiinta SUNT NISTE OAMENI CU GENE SIFILITICE
raspunde »
Miki (2012-05-28 16:46:46)
Daca nu am mai permite, modificari genetice si atatea experiente care se fac pe noi chiar fara sa stim, mancarea pe care o mancam este imbibata de otravuri numite E-uri, care au fost inventate de nazisti, si preluate de bestiile de americani, Denumirea completa este Ersatz = Inlocuitor Asa au aparut toate mizeriile astea, America nu este altceva decat, curva Babilonului, din Apocalipsa, aceasta tara va distruge omenirea. Dar Dumnezeu o va distruge definitiv!!! Nici sunet de chitara nici mire sau mireasa nu se va mai auzi in tine in vecii veciilor, pentru ca maai marii tai erau negustorii lumii, si ati amagit toate neamuriile!
raspunde »
whennix (2012-01-30 21:35:19)
bai facaturilor mai trezitiva la viata va bateti joc de oamenii
raspunde »
Antonyo (2011-05-02 18:23:43)
6:38 Doamne ... bietele fiinte ...
raspunde »
jj (2011-05-02 15:30:11)
Aceleasi imagini ca si la noi in tara.Ar trebui sa vedeti ce este in orfelinate,in spitalele speciale...Am trecut de curand pe Valea Oltului,mai exact loc.Lazaret.Acolo exista un spital pt copii cu probleme.I-am vazut in curte.Arata exact ca in clipul asta.Si cate mai sunt...!!!
raspunde »
Daniel Robin (2011-05-02 13:32:05)
Sa dai in judecat stat UKRAINIEN sint Francez, imi pare rau de gresala gramatical Toate politic asta futeeeee oaemeni, saturat de a tota balamuc.......
raspunde »
clara (2011-04-29 15:50:56)
hai sa nu mai dam vina pe Dumnezeu pentru toate porcariile facute de oameni, nici sa nu-i cerem Lui sa-i ajute pe cei care sufera doar pentru ca noua ne e prea lene, prea scarba, sau suntem prea madri sa o facem...
raspunde »
cristi ailo (2011-04-29 13:21:39)
crezi ca ai viata grea. ca ti e rau , ca nu ai bani sa mergi la munte , la bulgari, in filipine, ca vrei nu stiu ce telefon .... si vezi asa ceva .... e incredibil de grotesc. poti spera doar ca nu sunt constienti .... dupa juma de minut am zis sa inchid pagina ... dar nu.... trebuie vazut, macar sa constientizezi ca exista iad pe pamant.
raspunde »
val,malaga (2011-04-29 06:49:29)
DAN,in septembrie 1986 am fost incorporat...i-ti mspune ceva data asta? arma la care am facut serviciul militar a fost,,cercetare chimica"...am facut masuratori a nivelului de radiatie in zona RM.SARAT-VASLUI RADIOACTIVITATEA ERA PESTE VALORILE NORMALE.....mai mult sau mai putin,zona asta a fost contaminata,din fericire nu am auzit de mutatii genetice sau copii nascuti malformati...........cit despre credinta,prefer sa nu mai intru in amanunte..esti liber sa accepti sau sa negi!...totusi care este logica farurilor de pe tarmul marii?
raspunde »
laca (2011-04-28 18:51:15)
@dan: da-mi, te rog, referinta exacta din biblie unde scrie asta "trebuie obligatoriu sa mergi la biserica si sa asculti de preoti ca daca nu ascult de ei,trebuie sa fi pedepsit cu moartea" si eu iti dau orice vrei tu :)
raspunde »