marime text:

Criminali in serie celebri: A ucis 300 de copii, dar poate fi eliberat!

Un criminal in serie deosebit de sangeros, cu peste 300 de victime la activ, dar care poate pasi linistit intre oamenii obisnuiti. Aceasta este situatia halucinanta din Columbia.
Criminali in serie celebri: A ucis 300 de copii, dar poate fi eliberat!

Luis Garavito este un ucigas in serie columbian ce a violat si ucis peste 300 de baietei. Victimele erau copiii taranilor, majoritatea cu varste intre 6 si 16 ani. Garavito ii aborda pe ulitele din sat si le oferea mici cadouri sau sume de bani. Dupa ce le castiga increderea, ii lua la plimbare si cand acestia oboseau ii viola, le taia gatul si le dezmembra corpurile.

Garavito a fost prins pe 22 aprilie 1999. A marturisit 140 de crime pe care le-ar fi comis. Investigatiile insa arata ca alte 170 de victime ar putea fi atribuite criminalului in serie. 138 dintre acestea au fost si probate.

Cifra totala a condamnarilor acumulate se ridica la 1853 de ani si 9 zile de inchisoare. Legea columbiana nu permite insa ca un detinut sa stea mai mult de 30 de ani in inchisoare. Mai mult, pentru ca a ajutat autoritatile sa gaseasca corpurile, pedeapsa sa a fost redusa la 22 de ani de inchisoare.

Garavito este considerat criminalul in serie cu cele mai multe victime, desi britanicul Harold Shipman are mai multe crime probate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu