marime text:

EA este bunicuta de 79 de ani, acuzata ca i-a ucis pe cei cinci soti si este libera

Betty Neumar a fost pusa sub acuzare pentru crima abia in anul 2008, la 22 de ani dupa moartea celui de-al patrulea sot si la mai bine de 50 de ani dupa moartea primului. A stat in inchisoarea doar cateva luni si a fost eliberata pe cautiune.
EA este bunicuta de 79 de ani, acuzata ca i-a ucis pe cei cinci soti si este libera

Batrana este si acum libera, desi intre timp a fost acuzata de moartea celorlalti patru soti.

In 1986, cel de-al patrulea sot a murit impuscat. Politia a stabilit ca a fost asasinat la comanda, insa nu a putut sa dovedeasca ca acesta a fost comandat chiar de sotia lui. Fratele decedatului a fost singurul care a fost convins de vinovatia cumnatei sale si timp de 20 de ani a cautat probe.

Acestea au aparut abia in 2008. Atunci anchetatorii au facut legatura intre asasinul platit si sotie. Betty Neumar a fost arestata pentru scurt timp. Intre timp politia a redeschis dosarele mortii celorlalti patru soti: trei dintre ei au murit impuscati, iar ultimul, decedat in 2007, se pare ca a fost otravit cu arsenic.

Fostul cumnat, datorita caruia femeia a fost pusa sub acuzare, si-a pierdut speranta ca o va vedea pe aceasta vreodata dupa gratii, dupa ce procesul a tot fost amanat. Ultimul termen programat in aceasta luna a fost amanat pentru o data ulterioara.

Barbatul este grav bolnav si nu crede ca va apuca ziua in care femeia care i-a ucis fratele, dar si pe ceilalti patru soti, va fi condamnata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu