marime text:

Dubla tentativa de suicid SOCANTA! Doua gemene se arunca in fata masinilor aproape in acelasi timp - VIDEO

Doua surori din Suedia, Ursula si Sabina Eriksson, sunt protagonistele celui mai socant caz de "nebunie dubla", ajuns in atentia opiniei publice din Marea Britanie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeile au incercat sa se sinucida, la cateva secunde distanta, aruncandu-se in fata masinilor care circulau cu viteza pe autostrada M 6. Amandoua au scapat cu viata, dar dupa numai trei zile una din ele a comis o crima.

In mai 2008, cele doua femei s-au regasit dupa mai multi ani in care fiecare a trait pe alt continent. Pe 17 mai au provocat un mic incident intr-o benzinarie de la marginea autostrazii si a fost chemata politia. Echipajul a sosit la fata locului impreuna cu o echipa de televiziune care facea reportaje in trafic.

Politistii tocmai hotarasera ca cele doua femei nu prezentau absolut nicio amenintare, cand una din ele a tasnit de langa echipaj si s-a aruncat intr-un camion. Un politist a reusit sa o prinda de haina, insa femeia i-a lasat-o in mana.

Dupa cateva secunde sora ei a urmat-o si s-a aruncat in fata unui autoturism.

Gemenele au fost internate in spital, iar cea de-a doua, Sabina, a fost externata dupa doua zile. A fost gazduita de un barbat pe care l-a ucis cu un cutit de bucatarie.

Sabina a fost examinata psihiatric si s-a constatat ca avea responsabilitate diminuata. A fost condamnata la 5 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu