marime text:

Desene CRIMINALE - top 5 tatuaje ale infractorilor!

Asociate de foarte multi cu criminalitatea, tatuajele au un rol special in randul infractorilor. Ele exprima apartenenta la un grup sau inregistreaza istoria personala - abilitati, specializari, realizari si condamnari.
Desene CRIMINALE - top 5 tatuaje ale infractorilor!

Mara Salvatrucha, MS, Mara sau MS-13 reprezinta o banda din Los Angeles ce si-a inceput activitatea inca din 1980. Membri ei s-au imprastiat rapid in Statele Unite si America Centrala, astfel ca acum gruparea numara zeci de mii de "adepti". Scopul lor este sa detroneze Mafia din pozitia fruntasa a crimei organizate. Majoritatea membrilor gruparii sunt acoperiti de tatuaje, cele mai frecvente simboluri fiind "MS", "13", "Salvatrucha", "Coarnele Diavolului" sau numele gastii.

Infractorii rusi au un sistem complex de simboluri pe care si le deseneaza pe corp, toate ascund informatii despre cel care le poarta. Nu doar simbolul in sine ci si locul unde este plasat poate fi relevant. Trandafirul pe piept este de exemplu tatuajul de initiere in Mafia Ruseasca. Tatuajele mai sunt folosite si pentru a pedepsi pe cel care le poarta, imagini umilitoare fiind desenate drept forma de pedeapsa pe corpurile acestora.

Veritabile COSTUME de tatuaje sunt purtate de membrii Yakuza. Aceste tatuaje traditionale sunt cunoscute drept Irezumi in japoneza. Marimea lor si natura elaborata arata nu doar apartenenta celui care le poarta, dar si capacitatea de a rezista la durere. Ilegale pana in 1945, tatuajele raman si astazi un simbol al criminalitatii, multe locuri din Japonia (bai publice sau centre de fitness) inca interzis accesul clientilor ce poarta tatuaje.

Triada este numele vestic dat unei societati secrete din China, nume ce provine din importanta pe care membrii gruparii o acorda triunghiurilor - reprezentand armonia dintre Pamant, Cer si Om. Triada chinezeasca ia parte la toate formele de infractiuni conventionale pentru crima organizata. Tatuajele au fost purtate de membrii inca de la inceputul Dinastiei Qing. Acestea sunt elaborate, acopera mare parte din corp si alatura caractere chinezesti cu animale mitice precum dragoni sau pasari phoenix.

Englezii se mandresc cu un acronim preluat de intreaga lume, inclusiv de suporterii cluburilor de fotbal. A.C.A.B. sau All Cops Are Bastards (tradus prin toti politistii sunt nenorociti) este tatuajul preferat de infractorii si huliganii din Marea Britanie. Acestia au si o alternativa in momentul in care sunt intrebati de politisti de la ce vine A.C.A.B. si anume Always Carry A Bible (intotdeauna sa porti o biblie).

Sursa: wackyowl.com

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariums13 (2014-05-29 01:15:35)
ms 13 :X
raspunde »
zidan (2011-08-04 03:33:31)
Italieni , iluminati , south side crips , bloodz si japonezii mi se par cele mai tari mafii.
raspunde »
yoo (2011-06-29 17:23:48)
mafia rusa in momentul asta a devenit cea mai puternica.din mai multe puncte de vedere.are legaturi in guvernul rus la cel mai inalt nivel(chiar j putin a spus asta) j in multe alte guverne,p care le cumpara(senatori deputati) pt a fi lasati in pace sasi desfasoare afacerile..dupa '89 in posesia lor au intrat multe arme.deci putere armata.chair in SUA cu ms 13 arienii,mexicanii.camorra,triade,yacuza.ei conduc.acolo ei nu conduc inchisorile,in rest cea mai parte in distibutia de droguri o au rusii.cat despre c spunea cineva aici de iluminati j masonii:)))),familia gambon a fost prinsa de fbi vanzand ***** pe net.88 de arestati.nu mai sunt c au fost pana in '90.nu mai crede tot.citeste despre fapte reale.
raspunde »
Nationalist (2011-01-15 04:14:21)
ACAB mai inseamna si All Commies Are Bastards ( toti comunistii sunt ticalosi). Cand mai folositi Google Translate, verificati traducerea pentru ca sunt multe greseli.
raspunde »
Daniel Grosu (2010-12-15 21:31:54)
Tot Camorra ramane la putere...
raspunde »
OnlY MS 13 True (2010-12-01 23:19:50)
lori esti in necunostiintza totala de realitate :) uita-te la MS 13 cine e si in cate tzari activeaza..si ce influentza au..sunt p`sange latin oamenii..adevaratzi in iubire si saraci financiar..astia sunt periculosi ;)
raspunde »
trag si eu (2010-10-27 01:05:19)
si pe mine ma dispera cuvintele ciuntite... ce ***** fratilor inventam alta limba?va e lene sa scrieti corect?....si apropo de italieni... nu stiam aia cu turnurile gemene... daca e asa cum zici e faina treaba astora....
raspunde »
trage apa (2010-09-14 04:00:13)
LadyAnnie.... tu chiar asa tastezi ? fratilor, pe voi chi v-a prostit rau de tot mess-ul, mirc-ul, sau ce alte programe de "comunicare" mai folositi
raspunde »
LadyAnnie (2010-09-13 18:16:28)
Tipa q paru roshu si tatuaju ala p spate am vazut-o p qperta la o krte. Cik povestea e inspirata din fapte reale.
raspunde »
Gabi (2010-09-12 22:18:31)
Mafia (aici ma refer la adevarata mafie) sunt familiile de italieni, iar aici nu ma refer la filme. Este singura grupare care acces si un cuvant de spus printre masoni si ilumintati. Pentru cine s-a documentat de exemplu: o familie italiana a cumparat turnurile gemene cu 3 luni inaitne de atentate iar suma la care au fost asigurate a intrat in istorie. Nu ati observat ca dupa razboiul dintre mafia italiana si fbi,cia de la sfarsitul anilor 80 italienii au devenit si mai puternici si mai bine organizati incat nu se mai cunoaste ierarhia lor
raspunde »