marime text:

Daca nu se prabusea, nimeni nu stia ca exista!

In timpul operatiunii de eliminare a liderului Al Qaeda, Osama bin Laden, a aparut o problema majora: unul din elicopterele cu care militarii SEAL s-au deplasat la locul operatiunii s-a prabusit.
Daca nu se prabusea, nimeni nu stia ca exista!

Acesta nu este un elicopter militar obisnuit. Mai multi experti in aviatie au spus ca in fotografii se vad semne care indica faptul ca acest elicopter a fost facut printr-o tehnologie speciala.

Unii cred ca acest aparat de zbor este unul secret si asa se si explica faptul ca o echipa SEAL a primit urgent misiunea de a distruge nava, ceea ce se vede in fotografie.

"Daca acest elicopter nu s-ar fi prabusit, nimeni nu stia de existenta lui", a spus Gareth Jennings, editor specializat in aviatie de la un saptamanal american.

El si alti experti in aviatie sustin ca acest elicopter pare a fi o versiune modificata si mai puternica a celebrului UH-60 Black Hawk, vedeta flotilei aeriene militare americane.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariude la dodo pt cacapipi ya un carnacior si taci (2011-05-25 20:02:27)
cand auziti de americani nu cred ca ar mai trebui sa va surprinda ceva ei si chineji. roboti,avioane invizibile,costume ca in jocu crissys ...dadadada cacapipi u esti cel mai tare tata vrei o medalie ?
raspunde »
cacapipi (2011-05-09 15:47:02)
Ce prosti sunteti toti, eu sunt cel mai destept. Black Hawk este un joc fraerilor!!!
raspunde »
toni (2011-05-09 13:02:12)
coada seamana destul de mult cu cea a proiectului anulat RAH-66 Comanche, un elicopter presupus invizibil radar. Probabil este o varianta a acelui tip
raspunde »
octgoga (2011-05-08 20:43:16)
Aaaa, scuze am uitat sa citez langa ProTv si crimetime.ro
raspunde »
octgoga (2011-05-08 20:41:06)
@telespectator, de ce crezi ca trebuie sa urmarim stirile PtoTv, ca sa avem toata informatia? Sunt alte surse sigure care nu denatureaza ca ProTv-ul stire prin traducere cu Google Translate sau intentionat pentru a face audienta. (video socant, Atentie !imagini socante, etc)
raspunde »
telespectator (2011-05-08 20:11:37)
Domnilor,trecand peste analfabetismul multora care-si dau cu parerea pe forumuri de tot felul,trebuie sa precizam urmatoarele: Unii nu urmaresc stirile aproape deloc si nu au toate informatia. De exemplu cred ca elicea rotorului ar fi fost elicea mare,principala,deoarece n-au vazut la stiri simularea facuta cu un PC in care s-a precizat ca in timpul aterizarii fortate pilotul a facut o manevra foarte ingenioasa pentru a-i incetini viteza caderii:l-a rotit atat cat a trebuit pentru ca in cadere coada elicopterului sa se rupa de unul din ziduri. In rest nu ma pronunt ,ca nu ma pricep.O fi modificat,n-o fi,stiu altii mai bine,care lucreaza in domeniu.
raspunde »
MC (2011-05-08 16:27:34)
Mai PT COOL, prin limbajul si exteriorizarea propriilor tale convinger uteciste, pardon usl-iste , arati cat de redus mental si incapabil la adaptarea la nou esti.. pare rau pentru ca jignesc plantele, dar esti o planta!
raspunde »
pt colonelu, Y2J, O Sarma (2011-05-08 16:12:54)
Idioti sunteti, crescuti in jungla....aia e doar "coada", rotorul din spate, cum a spus si @da. Elicopterul e cat se poate de real si s-au postat si diferentele intre un elicopter normal si asta...aliaj nou, tehnologie noua....daca aia e doar elicea, elicpoterul in sine ERA IMENS si indeajuns pt O ECHIPA intreaga Cat de prost sa fi sa nu iti dai seama...si eu ma mai mir de ce a castigat TzuTzu putzu emisiunea Romanii au talent... :|
raspunde »
Carmen (2011-05-08 15:53:06)
Probabil este o drona; nimic (foarte)nou sub soare....!!!!
raspunde »
Y2J (2011-05-08 15:11:51)
Acel elicopter este pentru spionaj, nu pentru transport. Pentru cei care cred ca este o facatura, luati-va fratilor un creier...
raspunde »