marime text:

CUMPLIT - Vampirii de grasime si crimele lor canibalice!

Din seria legendelor urbane ce s-au dovedit a fi reale vine si povestea vampirilor de grasime din America de Sud.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In anumite parti din America de Sud oamenii povestesc de temutii Pishtacos, figuri ciudate ce urmaresc taranii pe drumuri intunecate, ii ucid si le sug grasimea. Povestea vampirilor atrasi de colesterol iese din tiparul celor obisnuite cu creaturi ale noptii mult mai pasionate de sange.

Adevarul - politistii au arestat o grupare ce opera in padurile peruviane, dar ceea ce au descoperit i-a ingrozit pana si pe cei mai caliti dintre ei. O gramada de coaste si femururi, un cap descompus si doua sticle de cola pline cu grasime umana. Din cate se pare, membrii gruparii atrageau oameni de pe cararile din padure, ii omorau in bataie si apoi le extrageau grasimea cu ajutorul unor lumanari.

Ce faceau cu grasimea?

Politistii spun ca grasimea era vanduta unor companii cosmetice pentru a fi transformata in creme anti-riduri. Conform BBC, grasimea era vanduta cu 15.000 de dolari per litru pe piata neagra!

Pentru a-si pastra insa reputatia, Vampirii de Grasime sustineau ca isi vand grasimea unor samani locali pentru a fi folosita pentru ritualuri satanice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu