marime text:

Criminalul in serie pervers! Mare "iubitor" de animale, copii si... cadavre

Abuzat in copilarie, zoofil in adolescenta si violator, pedofil, homosexual, criminal in serie si necrofil la maturitate - aceasta ar fi cea mai sumara descriere a lui Henry Lee Lucas. Un cocktail unic de apucaturi criminale care au facut din Lucas unul dintre cei mai notorii si detestati criminali in serie din istorie. S-a asociat infractional si sentimental la un moment dat cu Ottis Toole. De dupa gratii au afirmat ca au ucis peste 600 de oameni.
Criminalul in serie pervers! Mare  iubitor  de animale, copii si... cadavre

Ulterior, probabil cand a realizat ca nu mai are sanse sa vada lumina zilei vreodata, Henry Lee Lucas a dat inapoi si a afirmat: "nu sunt un criminal in serie".

Cate victime a facut de fapt Lucas, nu s-a stiut niciodata. Sunt probe indubitabile in cel putin patru cazuri, ceea ce oricum il inscrie pe lista criminalilor in serie. Printre victime s-a numarat mama lui, o iubita minora si retardata si o adolescenta care nu s-a lasat violata.

Henry Lee Lucas s-a nascut pe 23 august 1936, in Virginia, fiind rodul "dragostei" dintre un contrabandist alcoolic si o mama prostituata - Viola, care l-a detestat inca de cand l-a nascut. L-a lasat practic sa creasca de unul singur si pentru Lucas viata a fost o aventura inca din prima zi de viata. Asa se face ca la o varsta cand alti copii mergeau la gradinita, Lucas se juca cu cutitele; asa a reusit sa-si piarda un ochi.

Si-a manifestat deviatiile sexuale inca de mic. La putin dupa ce a implinit 10 ani s-a dedat la tot felul de acte cu animale. Niciun patruped sau biped n-a scapat de apetitul lui sexual nemasurat.

Pe 14 martie 1951, cand avea 15 ani, a facut primul pas in evolutia lui sexuala: a incercat sa o violeze pe Laura Burnley, o fata de 17 ani. Aceasta l-a refuzat, asa ca el a ucis-o.

Trei ani mai tarziu a ajuns la inchisoare, dar nu pentru crima, ci pentru spargere, si a fost eliberat in anul 1959, la 23 de ani. Un an mai tarziu o omoara pe mama sa, ajunsa la 74 de ani, apoi ii violeaza cadavrul. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca un om intreg la minte nu ar fi facut una ca asta si, prin urmare, l-au trimis pe Lucas in ospiciu, de unde a fost eliberat in 1970. N-a stat mult in libertate; a facut ce-a facut si s-a mai intors pentru alti cinci ani in puscarie.


In 1976, Lucas l-a intalnit pe Ottis Toole, care nu era tocmai cheie de biserica, avand probleme cu autoritatile pentru mai multe incendieri. Dar spre deosebire de Lucas, ce avea o sexualitate incerta, Toole era un homosexual convins. Mai avea si un IQ nepermis de scazut. Dar acestea au fost motive bune pentru Henry Lee Lucas sa inceapa o relatie amoroasa cu Ottis Toole.

S-au mutat impreuna in casa familiei lui Toole. Nu dupa mult timp, Lucas a pus ochii pe nepoata iubitului, Frieda Powell, care avea doar 10 ani si era retardata, cu care a inceput o relatie sexuala. Dupa cativa ani, cei doi au fugit in lume impreuna. Dar pe 24 august 1982, dupa o cearta intre indragostiti, Frieda il plesneste, iar Lucas o transeaza.

A fost arestat un an mai tarziu pentru aceasta crima. La arestare, a marturisit un intreg acatist de crime, spunand ca majoritatea le-ar fi comis impreuna cu Toole, aflat si el in inchisoare in momentul respectiv. Numai ca politia s-a multumit sa-l acuze de crimele pentru care existau probe certe, mai ales ca multe din asa-zisele lui victime s-au dovedit a fi cat se poate de vii.

Ulterior, Henry Lee Lucas a marturisit crime pe care le-a savarsit in Spania si Japonia, chiar daca el nu a parasit niciodata teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Lucas a fost condamnat la moarte, dar in pedeapsa i-a fost comutata in inchisoare pe viata, in 1998, decretul fiind semnat chiar de George W. Bush. A murit de inima in inchisoare pe 13 martie 2001.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu