marime text:

Criminalul BBQ - punea femei pe gratar si le manca impreuna cu prietenii

Nikolai Dzhumagaliev este varianta sovietica si reala a lui Hannibal Lecter. I s-au dovedit sapte crime odioase, insa zvonurile spun ca, de fapt, ar fi ucis intre 50 si 100 de femei. De ce este comparat cu Hannibal Lecter? Dzhumagaliev si-a transat victimele si le-a mancat. De fapt, le-a pus pe gratar si a organizat picnicuri la care si-a invitat prietenii. Cea mai groaznica parte a povestii acestui CRIMINAL IN SERIE este aceea ca el este acum IN LIBERTATE.
Criminalul BBQ - punea femei pe gratar si le manca impreuna cu prietenii
Nikolai Dzhumagaliev s-a nascut in 1952, in Kazahstan, fosta republica sovietica. A ajuns in inchisoare inca de foarte tanar, pentru un omor prin imprudenta. A fost eliberat dupa cativa ani si a decis sa-si ia viata de la capat in Alma-Ata, capital republicii, unde s-a angajat ca muncitor pe un santier.
 
Tanarul Nikolai Dzhumagaliev era o persoana cu un farmec electrizant. Inalt, chipes, manierat si tot timpul imbracat elegant si curat, Dzhumagaliev avea mare trecere la femei. Asa ca nu ducea niciodata lipsa de companie feminina. Cu toate acestea, el prefera de multe ori sa-si petreaca timpul in compania prostituatelor. Cunoscutii au inteles motivul abia mai tarziu.
 
A fost poreclit "Colt de metal" pentru ca si-a imbracat toti dintii cu un aliaj argintiu. Cu aceasta porecla este cunoscut si in tratatele de criminologie. Ar fi declarat la un moment dat ca dintii de fier l-au ajutat sa-si sfasie ma bine "hrana".
 
In 1980, cand Nikolai Dzhumagaliev avea doar 28 de ani, mintea lui a luat-o razna. Tanarul manierat, mare iubitor de femei, s-a transformat intr-o bestie. Intr-un interval de aproximativ un an, el a ucis intr-un mod sadic sapte femei, majoritatea prostituate. Pe toate le-a dus acasa, s-a culcat cu ele apoi le-a transat de-a dreptul. Toate au fost taiate in bucati si portionate in asa fel incat sa poata fi consumate.
 
Dupa fiecare crima, Nikolai Dzhumagaliev organiza cate o petrecere la el acasa, la care isi invita prieteni si colegi. Carnea sfaraia pe gratare si toti mancau din ea, fara sa le treaca prin cap ca se hranesc cu carne de om. Isi transformase cu buna stiinta si prietenii in canibali.
 
Dupa ultima crima, Nikolai Dzhumagaliev a invitat la el acasa doi cunoscuti cam betivi. Dupa ce au mancat bine si au baut tot ce era pe masa, cei doi au profitat de neatentia gazdei si au mai cautat bautura in bucatarie. Au ramas socati cand au descoperit acolo teasta unei femei si intestine umane. Nu le-a mai stat mintea la bautura si s-au dus intinsi la politie.
 
Nikolai Dzhumagaliev a fost arestat initial, dar a fost declarat nebun si internat intr-un ospiciu in Tashkent, capitala republicii vecine – Uzbekistan. A stat aici aproximativ noua ani, iar autoritatile au decis sa-l mute intr-un alt spital. Cu ocazia transferului, Nikolai Dzhumagaliev a reusit sa evadeze.
 
Uniunea sovietica nu a facut publica aceasta informatie, pentru ca statul de la acea vreme cenzura toate vestile rele, iar cetatenii nu au fost instiintati ca printre ei este un criminal in serie. Se crede ca pana a fost prins din nou, in 1991, Dzhumagaliev a mai ucis, tocmai pentru ca autoritatile nu s-au agitat prea mult sa-l caute.
 
In mod cu totul surprinzator, in 1994, Nikolai Dzhumagaliev a fost expertizat din nou de medici si s-a ajuns la concluzia ca el NU mai prezinta pericol, astfel incat A FOST ELIBERAT.
 
Nu a mai fost in atentia opiniei publice si se crede ca Nikolai Dzhumagaliev locuieste acum la niste rude, intr-o zona mai izolata a Kazahstanului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu