marime text:

Cele mai violente 10 jocuri video din toate timpurile - VIDEO

Violenta nu a fost niciodata un element ignorat de creatorii jocurilor video, incepand cu anticul "Mortal Kombat" si terminand cu cele mai recente titluri aparute pe piata. Iar odata cu trecerea timpului, s-a declansat o adevarata competitie privind jocul care ofera cea mai sangeroasa experienta gamerilor.
Cele mai violente 10 jocuri video din toate timpurile - VIDEO

10. Carmageddon (1997)

Violenta in Carmageddon vine din abilitatea de a calca oamenii, in cele mai brutale moduri posibile, cu o masina parca special conceputa pentru asa ceva. Transformarea pietonilor in gramezi de carne sangeranda, exploziile provocate de bombe amplasate la marginea drumului si atacarea masinilor rivale cu tot felul de arme inutile sunt doar cateva dintre ingredientele acestui joc video. De altfel, motto-ul sau spune totul: "Jocul de curse pentru cei dezechilibrati chimic".

9. Soldier Of Fortune (2000)

Elementul esential care separa Soldier of Fortune de alte jocuri din aceeasi categorie este GHOUL System, un game engine care permite torturarea si brutalizarea inamicilor, in cele mai sadice moduri. Desi jocul include o poveste plina de actiune, cu teroristi, razboaie nucleare si posibilitatea de a-l asasina pe Saddam Hussein, placerea bolnava de a reteza membrele dusmanilor cu o mitraliera, sangele tasnind si matele imprastiate sunt argumentele Soldier of Fortune in cursa pentru cel mai violent joc video.

8. God Of War II (2007)

Ca si Kratos, fost soldat in armata spartana, devii zeul nemilos al razboiului in panteonul grecesc. Suna banal, insa rolul include stergerea trecutului zbuciumat, printr-o modalitate violenta si pe alocuri mortala. E nevoie de mult sange, sudoare si lacrimi. God Of War II vine cu arme brutale, executii inecate in sange si scene violente, care l-ar face invidios pana si pe Quentin Tarantino. Cum ar fi cea in care lovesti cu usa in cap, in repetate randuri, un alt zeu.

7. Gears of War 2 (2008)

Transarea inamicului cu o drujba, incepand dintre picioare si mergand in sus este o priveliste suficient de socanta, insa nu se compara cu folosirea unui cadavru pe post de scut uman si imaginea sangelui rezultat din aceasta actiune. Oricum, Gears of War 2 ofera aventurierului la persoana a treia suficienta violenta pentru a-l satisface: cand sangele este varsat, o parte ajunge pe ecran, obturandu-i vederea - exact ca in viata reala!

6. Mortal Kombat (1992)

Originile acestui joc video sunt inca necunoscute, insa nu este nicio incertitudine cand vine vorba de violenta adusa in casele gamerilor, incepand cu 1992. Jucatorii deveneau protagonistii unei lupte 2-D, cu nenumarate lovituri, ce provocau sangerari, explozii si multe altele. Spre groaza parintilor, deliciul copiilor il faceau finalulurile "Fatality", care presupuneau un upercut aplicat adversarului, doar pentru a-l face sa aterizeze in niste tepi ascutiti. In plus, "Finish him!" (Termina-l!) a devenit una dintre cele mai celebre replici din scurta istorie a jocurilor video.

5. Thrill Kill (1998)

Jocul nu a fost lansat oficial pentru PlayStation, asa cum se dorea, insa multe copii au fost "livrate" prin intermediul canalelor bootleg. Oricum, numai cei mai sadici oameni ar fi in stare sa-l gaseasca si sa-l joace cu placere. Thrill Kill inseamna o lupta 3-D, pana la moarte, intre patru jucatori. Inarmati cu serigi si tot felul de unelte bizare sau avand membre amputate, personajele ofera un spectacol grotesc, fetisist si chiar cu tenta sexuala, din care rezulta cantitati impresionante de sange.

4. MadWorld (2009)

Ce e alb, negru si rosu? Victimele tale, zdrobide de perete, dupa ce au fost trase in teapa sau, mai exact, intr-un stalp de iluminat. Raspunsul ar putea include si eliminarea inamicilor cu ajutorul unei masini uriase de tocat carne. Ori jocul de darts, la care ai nevoie doar de un adversar si o bata de baseball. Indiferent de modul de ucidere, jocul puncteaza serios la capitolul violenta gratuita, mai ales datorita protagonistului, care are o drujba pe umar.3. Manhunt (2003)


Controversatul joc video a avut parte de discutii aprinse privind clasificarea, reactii virulente din partea parintilor revoltati si chiar cenzura in anumite tari. In ceea ce priveste continutul, jucatorul se furiseaza intr-un mediu 3-D si comite crime oribile, ce fac parte dintr-o forma sadica de distractie. Decapitari, obiecte de otel infipte in creier si chiar posibilitatea de a introduce o secera in fundul victimei sunt doar cateva dintre experientele oferite de Manhunt.

2. Grand Theft Auto III (2001)

Daca Mortal Kombat a fost bunicul jocurilor video ultraviolente, atunci orice titlu din seria Grand Theft Auto (in special Grand Theft Auto III) poate fi considerat cu usurinta progenitura sa bastarda. In ciuda titlului, aparent pasnic, furtul masinilor este cea mai "nevinovata" infractiune pe care o poti comite. De la batai de strada si pana la transformarea prostituatelor in carne de gratar, cu ajutorul unui aruncator de flacari, nimic nu este nerealist in fata mortii, sangelui si mutilarii. Continuarile GTA: Vice City, GTA: San Andreas si GTA IV nu fac decat sa puna gaz pe foc. Odata ce franciza a ajuns la nivelul 3-D, iadul s-a dezlantuit si singurul vinovat este GTA III.

1. Postal 2 (2003)

Rangul de cel mai violent joc video este de obicei rezervat titlurilor de elita, iar Postal 2 nu face exceptie.  Este vorba de un joc in care nu este deloc deplasat sa lansezi grenade cu sutul sau sa ataci cu o coasa grupuri de oameni nevinovati, pentru simplul fapt ca refuza sa faca parte din povestea vietii tale de zi cu zi. Asta include folosirea cadavrelor de pisica pe post de amortizoare pentru pistol, lovirea oamenilor cu capete de vaci infectate cu antrax si jocul cu cainii, folosind capetele taiate ale victimelor tale.

Sursa: askmen.com

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu