marime text:

Cele mai tari "ultime cuvinte" din istorie! TOP 11

Lumea tinde sa pastreze doar cea mai apropiata amintire, iar pentru cei din topul nostru ultimele cuvinte au fost cu adevarat ... de geniu!
Cele mai tari  ultime cuvinte  din istorie! TOP 11

11. Carl Panzram, ucigas in serie: "Grabeste-te calaule, as putea sa ucid 10 oameni cat stai tu sa te prostesti"

10. Marele sef de trib Taurul Sezut - "Nu vin. Faceti ce vreti, dar eu nu vin. Faceti ceva! Hai!". Pus in fata a 43 de politisti ce venisera sa-l aresteze pentru ca agita spiritele intre membrii comunitatii indiene, marele lider al triburilor sioux a refuzat sa colaboreze. Cineva a inceput sa treaga si seful de trib a murit in schimbul de focuri.

9. George Engel, activist al sudistilor si fondator al Partidului Socialist al Muncii din America de Nord: "Traiasca anarhia, asta este cel mai frumos moment al vietii mele". A spus asta chiar inainte sa fie spanzurat pentru provocare a repetate revolte.

8. Giles Corey, fermier acuzat de vrajitorie, in timp ce era strivit cu greutati - "Puneti mai multe pietre!"

7. James French, criminal condamnat la moarte prin scaunul electric. "Baieti, ce ziceti de titlul asta pentru maine - French Fries" (joc de cuvinte intre "cartofi prajiti" si "French a fost prajit")

6. Che Guevara, revolutionar: "Stiu ca ati venit sa ma omoriti. Trageti, veti ucide doar un om"

5.  Robert Erskine Childers, nationalist irlandez in fata plutonului de executie: "Veniti mai aproape baieti, o sa va fie mai usor"

4. Tom "Black Jack" Ketchum - criminal condamnat la moarte prin spanzurare: "Ajung in Iad inainte ca voi sa va luati micul dejun"

3. Voltaire pe patul de moarte, in fata unui preot care i-a cerut sa renunte la Satana: "Dragul meu, asta nu e un moment in care sa imi fac dusmani"

2. Tallulah Bankhead, actrita indragostita de alcool si droguri. "Codeina .... Bourbon" au fost ultimele ei cuvinte, care devin mult mai clare atunci cand sunt alaturate unui alt citat celebru de-al ei "Cocaina nu da dependenta. Stiu asta, o consum de ani!"

1. Kit Carson, omul care a fost in realitate intruchiparea bancurilor cu Chuck Norris. Vana animale cu mainile goale, era calauza de frontiera pentru importanti lideri militari si un razboinic aprig in duelul cu indienii. Ultimele sale cuvinte se ridica la nivelul legendei - "Mi-as dori sa mai am timp pentru macar un castron cu chili"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu