marime text:

Aeroportul Apocalipsei - cea mai sinistra constructie moderna!

Baze militare subterane, creaturi extraterestre si multe simboluri naziste. Aeroportul din Denver este considerat de multi o adevarata poarta catre Infern.
Aeroportul Apocalipsei - cea mai sinistra constructie moderna!

Aeroportul a fost construit in 1995, pe o suprafata totala de 137.000 de metri patrati, inchizand in proces un alt aeroport ce folosea mai multe piste de aterizare decat noua constructie. Costul initial a fost de 1.7 miliarde de dolari, dar suma totala a ajuns la 4.8 miliare, cu 3.1 mai mult decat era bugetat!

Fiecare parte a aeroportul a fost construita de un alt constructor, toate firmele fiind concediate dupa ce partea lor era terminata. Tocmai pentru ca nimeni sa nu inteleaga despre ce e vorba in proiect, spun fanii conspiratiilor.

  • 110 milioane de metri cubi de pamant au fost mutati, mult mai multi decat de obicei. Asta a ridicat suspiciuni legate de constructiile subterane efectuate.
  • 8500 de kilometri de fibra optica au fost instalati. Prin comparatie, distanta intre coasta de vest a Americii si cea de este de 4800 de kilometri.
  • Sistemul de alimentare poate pompa 3700 de litri de combustibil pe minut, o cantitate absurda pentru un aeroport comercial.
  • Granit importat in toata lumea, desi proiectul era deja cu mult peste buget.
  • Constructia unui sistem imens de tuneluri si trenuri subterane ce nici macar nu sunt folosite in acest moment

1. Calul Apocalipsei

Cand intri in aeroport, primul lucru pe care il vezi este corpul demonic al unui urias cal facut din fibra de sticla. Calul l-a ucis pe creatorul sau, peste care s-a prabusit in timpul constructiei. Prietenii artistului spun ca acest cal e blestemat. Vizitatorii aeroportului au fost dusi cu gandul catre Calul Palid al Apocalipsei, al patrulea cal din Apocalipsa lui Ioan. Calul este supranumit "Moartea".

2. Piatra masonica

Situata in Marea Sala - Great Hall (asa cum masonii isi numesc de obicei salile de intalnire), piatra din aeroport contine o descriere ciudata - New World Airport Commision, o comisie ce nu exista in realitate si ce aduce mai mult cu termenul New World Order - noua ordine mondiala!

3. Tablourile profetice

Impartite pe patru pereti, picturile lui Leo Tanguma ar trebui sa reprezinte pacea, armonia si natura. In realitate insa, acestea par sa fie profetii, referinte politice si sociale legate de un viitor negru. Pictorul Tanguma a spus initial ca a fost platit cu 100.000 de dolari pentru operele sale si ca le-a realizat la indicatii precise. Apoi insa a negat aceste afirmatii.

4. Pista in forma de Zvastica

Daca picturile sunt pline de referinte naziste, nu ar trebui sa ne surprinda ca pistele de aterizare sunt asezate in forma unei svastici. Iata cum este prezentat aeroportul in Google Maps.

5. Alte ciudatenii

O pictura de podea ce reprezinta Soarele Negru, simbolul ocult al nazistilor, Gargui plasate in diverse locuri ale aeroportului, dar si o pictura ce pare a reprezenta o influenta extraterestra asupra omenirii sunt alte motive pentru care Aeroportul din Denver este cea mai ciudata constructie moderna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariukosmyn (2011-05-20 18:00:30)
sincer chiar sunt ciudate picturile j n-au ce cauta intr-un aeroport
raspunde »
Eu :d (2011-03-12 01:28:29)
Cine merge in Denver? hai sa vedem care e treaba... :D
raspunde »
Adolf Hitler (2011-02-14 14:03:19)
reintorcerea e aprope ,in curand evrei vor fi pe cale de disparitie
raspunde »
Ion (2011-02-14 02:58:48)
Fiecare bate campii in felul lui.Eu credca exista un curent la americani, sunt fascinati de povesti din astea cum ar fi baze subterne cu extraterestri in acvarii baze cu mutanti nazisti organizatii care conduc lumea, nazisti, vampiri,dracula,La curent credca pot sa i dau nume stintifico fantastico impresionism complicato ireal visism.SFICIV.Curentul exista cam din totdeauna la americani si nu credca va disparea.Oricum ideile sunt fascinante si sunt preluate si prelucrate din realitate.
raspunde »
Ionuț (2011-02-13 19:45:58)
Încă un bullshit marca prOTV.
raspunde »
ateul (2011-02-13 18:18:46)
Ce vrajeli ieftine. Incredibil cum puteti crede asemenea aberatii. Voi traiti in mica voastra lume mistico-conspirationista condimentata cu variate aspecte religioase. Saracii de voi...nu sunteti in stare sa ganditi sceptic. Mancati toate bazaconiile pseudostiintifice pe care le arunca astia pe internet.
raspunde »
REi (2011-02-13 16:53:46)
la faza cu "Au Ag:......eu cred k poate fi vorba despre cele doua elemnete din tabelul lui Mendeleev...Aur si Argint!:))
raspunde »
z (2011-02-13 15:33:02)
si partea a 2-a?
raspunde »