marime text:

A murit in direct la TV si toata lumea a ras!

De-a lungul anilor, multe persoane au ajuns intr-un fel sau altul sa moara in fata camerelor. Putini insa au facut-o cu hohote de ras in jur.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Tommy" Cooper e recunoscut drept unul dintre cei mai inspirati iluzionisti pe care i-a avut Anglia. Usor de recunoscut prin fesul sau rosu, Cooper avea reputatia unui comic extrem de talentat. De multe ori, trucurile sale ieseau prost intentionat, tocmai pentru a distra publicul.

N-a fost cazul si pe 15 aprilie 1984, cand Cooper s-a prabusit pe scena in fata a milioane de telespectatori. Intr-un show transmis in direct din Londra, Cooper a suferit un atac de cord exact cand se pregatea pentru urmatorul sau numar. Nici  asistenta sa n-a realizat cat de grava e situatia. A inceput si ea sa rada, la fel ca si spectatorii ce au crezut ca magicianul face o noua gluma.

Intr-un final, cei din jur au realizat cat de grava e situatia si au intervenit. Era prea tarziu, Cooper a fost declarat mort atunci cand a ajuns la spitalul Westminster.

Chiar daca fanii l-au regretat, apropiatii sai spun ca magicianul era un individ extrem de rautacios si zgarcit. Cel mai mult il urau taximetristii, carora le baga pliculete de ceai in loc de bani in buzunar, spunandu-le "ia-ti ceva de baut".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu