marime text:

Moartea prin 1000 de taieturi in TOP 8 forme BRUTALE de tortura folosite pana de curand!

Chiar daca Evul Mediu a oferit cele mai infioratoare momente din istoria torturii, aceasta n-a disparut cu totul nici pana azi.
Moartea prin 1000 de taieturi in TOP 8 forme BRUTALE de tortura folosite pana de curand!

1. Lipsirea de simturi

Cea mai crunta modalitate de tortura este sa-l privezi pe om de unul din simturile sale. In cazul de fata, cel torturat este legat la maini si ochi, i se baga dopuri in urechi si nas pentru a-l priva de 4 din cele 5 simturi - vaz, auz, miros si simtul tactil. Eficienta s-a dovedit a fi maxima in cazul acestei forme de torturi, victima neputand sa reziste fara aceste simturi.

2. Spanzurarea palestiniana

In acest caz, victima este legata cu mainile la spate, iar acestea sunt ridicate si legate apoi de o grinda. Pentru ca suferinta sa fie si mai mare, de victima erau agatate greutati.

3. Interdictie la somn

Victima este obligata sa stea in pozitie verticala si oricand incearca sa doarma, este agresata fizic, supusa unor zgomote sau lumini puternice. Fostul prim ministru al Israelului, Menachem Begin povesteste din experienta personala ca foamea sau setea nu se compara cu lipsa somnului - "mintea o ia razna, iti tremura picioarele si nu te poti gandi decat la somn".

4. Temperaturi extreme

Victima este dezbracata, bagata intr-o celula si expusa la temperaturi extreme - fie de 50 de grade Celsius, fie de sub zero grade. Aceasta tehnica este folosita si in ziua de azi.

5. Violul

Violul si sodomia sunt metode prin care victima este afectata atat fizic cat si psihic. Nu doar femeile cad victime acestei forme odioase de tortura, asa cum s-a observat in cazul torturilor din inchisoarea Abu Ghuraib, unde americanii au obligat prizonierii barbati sa intretina relatii sexuale intre ei.

6. Tortura cu apa

"Waterboarding" era o metoda inclusa intr-o lista CIA a tehnicilor de interogare. In acest caz, fata victimei este acoperita cu o carpa gaurita peste care este turnata o mare cantitate de apa. Aceasta tehnica declanseaza reflexul scufundarii specific mamiferelor ceea ce duce la dureri extreme, rani la nivelul creierului si al plamanilor si chiar oase rupte daca victima incearca sa se elibereze.

CIA refuza sa dea un raspuns oficial prin care sa spuna daca tehnica mai este folosita in continuare.

7. Linsajul

Linsajul este o forma de tortura prin care nu doar un individ, ci o intreaga gloata ia parte la torturarea victimei. Aceasta este spanzurata si apoi batuta pana la moarte. Acest gen de tortura a fost folosit in anii 50-60 in Statele Unite in conflictele rasiale, cele mai multe victime fiind de culoare.

8. Moartea prin 1000 de taieturi

Chiar pana in 1905, aceasta forma de tortura era folosita in China. Victima era taiata cu un cutit foarte ascutit. Intai erau taiati ochii pentru ca victima sa sufere si mai mult pe parcursul intregii proceduri. Urmau la rand urechile, nasul, buzele, degetele de la maini si de la picioare si in ultima instanta, mare parte a pielii. Intregul proces dura trei zile!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariuMaxBaggins (2011-03-03 20:53:43)
Pedeapsa cu nterdictia la somn era folosita si de pirati
raspunde »
dirk (2010-12-05 23:51:58)
Am vazut reclama la UNDISPUTED 2, credeam ca genul asta de oligofrenii utopice a disparut la finele anlor 80, desi Van Damme a comis-o cu FROM HELL, sau ceva de genul asta....nu pierde timpul cu halucinatii, merge la o sala si invata sa lovesti mortal, pt autoaparare.
raspunde »
gogu (2010-12-02 10:53:05)
ba dejavu, esti un mare vitel... se vede ca nu intelegi nimici din ce a fost scris aici...idiotule, aici sunt prezentate metode de tortura inca folosite de americani si jdani, dar si metode partial disparute, de pe intreg globul, nici una din aceste metode nu a fost folosita in prezent in romania..poate doar linsajul si violul...aaa si inca ceva..si tu esti roman..implicit si tu esti tigan incult :)))
raspunde »
razvan (2010-09-02 16:00:42)
PENTRU MARIUS!!!...TE POTI UITA LA UNDISPUTED 2.....ESTE DESPRE BATAI IN PUSCARIE!!!...FAIN FILM
raspunde »
dejavu (2010-08-30 18:52:38)
eu nu stiu de ce va ambalati atata doar suntem in romania o tara de inculti si plina de tigani
raspunde »
Marius (2010-08-30 04:22:46)
vreau si eu un film despre inchisorile unde detinutii fac legea)))..adica despre violenta din inchsiori..nu gasesc numic
raspunde »
jiji (2010-08-30 01:47:45)
multumim pro tv pt reportajele educative.....a ti putea da un reportaj despre..cum asi putea sa-mi omor vecinul???..va rog sunt interesat...multumesc anticipat..
raspunde »
jan (2010-08-25 09:59:55)
pe bune, niciuna din torturi nu e prea blanda pentru politicienii nostrii care practica de ani de zile cea mai mare tortura asupra poporului roman
raspunde »
ady (2010-08-22 11:29:20)
ce site cu stil sportiv visezi? timpul crimei ti se pare gen sportiv? : ))) inseamna k sport.ro e site de desene :))
raspunde »
mrs. (2010-08-18 20:31:46)
ti se pare ca "*****" e sie cu profil sportiv . cred ca tie iti lipsesc cativa neuroni
raspunde »