marime text:

7 exorcizari TERIFIANTE surprinse de camere - VIDEO

Un subiect tabu pentru multi si unul de aur pentru Hollywood, exorcismul ramane greu de explicat si de inteles. Reale sau nu, imaginile de mai jos iti vor ridica parul pe mana.
7 exorcizari TERIFIANTE surprinse de camere - VIDEO

A sasea regiune a Iadului

In primul clip, un demon incearca sa ucida prin sugrumare gazda lui umana. Un al doilea diavol, cotat ca venind din "a sasea regiune a Iadului" incearca sa il atace pe un exorcist intrand prin geam. Nu reuseste insa nici macar sa ii strice acestuia meditatia.

Pastorul Bob

Pastorul Bob Larson isi spune Adevaratul Exorcist si sustine ca a facut peste 10.000 de ritualuri de acest gen. In imaginile de mai jos veti vedea cativa demoni si diavoli alungati din corpurile lor umane. Scopul declarat al Pastorului Bob este sa fie fata publica a exorcismului.

Scaunul

In urmatorul clip, un preot arata cum este imobilizat cel posedat inainte de sesiunea de exorcism. Preotul italian il mai compara pe Diavol cu un boxer, spunand ca acesta cauta "imbratisarile" pentru a-si recapata suflul. "Il tratez fara mila" este raspunsul parintelui.

Exorcizari ca in Rusia

In Rusia, cei chinuiti de forte demonice apeleaza de obicei la Biserica Parintelui Vasiliy. Recunoscut drept cel mai bun exorcist al zonei, Parintele a inceput sa accepte si ca ritualurile sale sa fie filmate, pentru ca spune el doar asa lumea va incepe sa creada in ele.

Gina

O premiera absoluta pentru televiziunea americana, exorcizarea Ginei a fost difuzata in show-ul 20/20.

Demonul si amenintarile

Daca in precedentele cazuri, demonul se zbate cat poate de mult, in urmatorul clip, singurele arme ale sale sunt amenintarile. Dar chiar si-asa, capitularea este rapida.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu